Arama sonuçları: *

1. Than SKYWALKER

w11 geçilirmi optimize sorunları varmı hala

20 Eylül den beri kullanıyorum 1 kere mavi ekran yedim onunda sebebi sanırsam ekran kartım dı
  2. Than SKYWALKER

Çözüldü✓ Ekran Kaydı Almak İçin Uygulama Yavsiyesi

Eyw brolar olmadı obs indirirm
  3. Than SKYWALKER

İşte o kafamı karıştırdı kayıt ve yayın sekmesini 2 ye ayırsalar keşke
  4. Than SKYWALKER

Bro sol üstte canlı yayın yazıyor bu canlı yayın ayarları değilmi?
  5. Than SKYWALKER

RX6700 1666183997 Ayarını fln nasıl yapıcam mesela 1080p 60 fps kayıt almak istiyorum nerden değiltiricem oyunun seslerini de alsın istiyorum mikrofon sesini almasın
  6. Than SKYWALKER

Birkaç kişi daha fikrini konuda belirtirse kararımı vericem sağolun beyler <3
  7. Than SKYWALKER

Brolar AMD Software Den Ekran Kaydı Nasıl Alınıyor Beceremedim Bir Türlü Varsa Kullanımı Basit Ücretsiz Ekran Kaydı Alabileceğim Bir Program önerebilir misiniz?
  8. Than SKYWALKER

ilk kez VANS alıcam yardım

Şu an baktığın ayakkabı bez ve kauçuk dan ibaret maliyeti max 60 80 TL arası bir şey işçilik desen yok zaten kesin olarak baktığın 2 yerdede çakma Vans satılıyor Vans orjinal bile olsa bezden farkı yok Nike veya adidas dan alacağın bir ayakkabı 3 4 gün içerisinde ayağının şeklini alır ve rahat...
  9. Than SKYWALKER

Popüler kültürün oyunları işte abi o ayakkabının annelerimizin evde cam silmek için kullandığı bezden farkı yok ayağına poşet tak daha iyi
  10. Than SKYWALKER

KNK sana bir öneride bulunayımmı takarmısın takmazmısın bilmem ama VANS ALMA !
  11. Than SKYWALKER

Silinemeyen Dosya Problemi YARDIM

Arkadaşlar DDU İndirirken Yanlışlıkla CC Cleaner İndirdim Sonra Sildim Baktım Hala C Sürücüsünde Program Files Da DosyasI Duruyor Silmeye Çalıştım Ama Kapatıp Tekrar Deneyin Diyor 1 Tek Dosya Kalmış x64diye bir klasörün içinde Başlangıçtan Programı Kapattım Ama İşe Yaramadı Bu Dosyayı Nasıl Silicem
  12. Than SKYWALKER

pc açarken şifre girme

Youtubede birsürü video varbakabilirsin windows şifre kaldırma diyw
  13. Than SKYWALKER

Bilgisayarım ekran 1.2. saniye donuyor

@SadeceSeyf Bro Sen Anlarsın NVİDİA Kartlardan Arkadaşa Yardımcı Olabilirmisin Acaba? Ben Hiç Kullanmadım NVİDİA
  14. Than SKYWALKER

Bilgisayarım ekran 1.2. saniye donuyor

Ekran Kartından Başka Sıkıntı Çıkarabilecek bir şey Gelmiyor Aklıma Belki Kullandığın Tarayıcı İle Alakalıdır Ve Sana Bir Tavsiye (PSU Nu Değiştirmelisin Rampage Marka PSU Kullanmak Mayın Tarlasında Yürümeye Benzer)
  15. Than SKYWALKER

Arkadaşlar Yardım Lazım windows 10 dan 11 e Geçince Sıkıntı Çıktı

O Hata Değil Ağam Oyundaki Hile Sisteminin Yani Vanguardın Daha İyi Çalışması İçin Sadece Sacure Boot Açmak Yetmiyor bir şey Daha Yapılması Lazım Technopat Kanalındaki Videoyu İzle
  16. Than SKYWALKER

Yeni sistemi Windows 8.1 yaparsam problem olur mu

Ne Zaman Yaptınız Bu Testi?
  17. Than SKYWALKER

Ben Kendim De Test Ettim Bu Dediklerinizi Böyle Bir Sonuc Çıkmadı Karşıma W11 İlk Çıktığında Evet Böyleydi Ama Şuan Stabil Bizzat Kendim Denedim W10 A Göre Evet CPU ve RAM Kullanımı Fazla Ama Farkedemeyeceğiniz Kadar Az Fark Var Arada Yani Benim Yaptığım Testlere Göre
  18. Than SKYWALKER

Neden 11 Değil Forumlarda Herkes W10 Öneriyor Sebebi Nedir?
  19. Than SKYWALKER

RX6600 ve Ryzen 5 5500 Sistemde Drop Yiyorum BF5 Su üzerinde Pixelleşme Var

Bununla ilgili volkan oyun kuvvetlerinin youtıbede bi videosu var ona göz atın amd ekran kartının teknolojileri ile alakalı her şey açık açık orda çok uzun olduğuniçin burda anlatamam malesef
  20. Than SKYWALKER

Görüntü donuyor ses geliyor

Sorun Tamamen Sisteminizin WİN 11 İle Optimize Bir Şekilde Çalışmamasından Kaynaklı Win 10 a Geri Dönün Sorununuz Düzelecektir Sisteminiz Çok İyi Değilse Win 11 Kullanmanızı Tavsiye Etmem
Top Bottom