Neler Yeni

ilk kez VANS alıcam yardım

serkanu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
serkan ünal
arkadaşlar ilk kez vans alıcam, bu iki model arasında minik birkaç fark var sebebini anlamadım. bilen kullanan tecrübe eden varsa bahsedebilir mi lütfen

özellikle kafama takılanlar bağcık kısmında birisinde vans birisinde vans of the wall yazıyor. iç taban renkleri farklı bunlar neyden kaynaklanıyor.

birisi ayakkabı dünyası birisi superstep den iki model

superstep güvenilir mi bir sorun yaşanır mı

Ekler

• v2.jpg
    v2.jpg
    140.7 KB · Hit: 38
  • v1.PNG
    v1.PNG
    365.9 KB · Hit: 33
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Deniz TAN
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanımları FPS Oyunları Toplama Ve Hazır Sistemler
Instagram
thanskywalker
Discord
onlytheniz
arkadaşlar ilk kez vans alıcam, bu iki model arasında minik birkaç fark var sebebini anlamadım. bilen kullanan tecrübe eden varsa bahsedebilir mi lütfen

özellikle kafama takılanlar bağcık kısmında birisinde vans birisinde vans of the wall yazıyor. iç taban renkleri farklı bunlar neyden kaynaklanıyor.

KNK sana bir öneride bulunayımmı takarmısın takmazmısın bilmem ama VANS ALMA !

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,721
İsim
Oğuz
Vans giydiğim en dandik ayakkabılardan biriydi. Hem rahat değil, hem kalitesiz. Bildiğin bez bir ayakkabıyı binlerce TL'ye satıyorlar. O fiyata daha iyi şeyler bulursun.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,088
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Vans önermiyorum. Gerçekten genel kalitesi çok kötü. Sıradan bir çakma ayakkabı kalitesi var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Deniz TAN
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
thanskywalker
Discord
onlytheniz
Vans giydiğim en dandik ayakkabılardan biriydi. Hem rahat değil, hem kalitesiz. Bildiğin bez bir ayakkabıyı binlerce TL'ye satıyorlar. O fiyata daha iyi şeyler bulursun.
Popüler kültürün oyunları işte abi o ayakkabının annelerimizin evde cam silmek için kullandığı bezden farkı yok ayağına poşet tak daha iyi

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
643
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ

kendi sitesindeki model ile karşılaştır, çakma olmasın

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Deniz TAN
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
thanskywalker
Discord
onlytheniz

Şu an baktığın ayakkabı bez ve kauçuk dan ibaret maliyeti max 60 80 TL arası bir şey işçilik desen yok zaten kesin olarak baktığın 2 yerdede çakma Vans satılıyor Vans orjinal bile olsa bezden farkı yok Nike veya adidas dan alacağın bir ayakkabı 3 4 gün içerisinde ayağının şeklini alır ve rahat etmeni sağlar bu bahsettiğin Vans ayakkabını esneme payı 0 yağını sıkar kalın çorap giymek istersin müsade etmez giymesi çok zor sağlam bile değil yani çorap giy çorabın altına bi tahta plaka yapıştır vansdan daha rahat etmezsen ayakkabı paranı ben ödeyeceğim

Top Bottom