Arama sonuçları: *

1. Woonka

Yeni Ryzen5 5500 işlemcimde sorun yaşıyorum.

valla dostum bendede 7 senelik kasam vardı sonrasında ryzen 2600 ve rtx 2060 geçtim bir sıkıntım yoktu sonrasında işlemciyi 3600 yaptım aynı sendeki gbi drop olmaya başladı giderek arttı ramlerim sağlamdı , ssd'dim de sağladım ama içimden bir ses ram değiştir diyordu risk'e girerek değiştirdim...
  2. Woonka

Ghosting sorunu acil yardım

itopyadan mı almıştın
  3. Woonka

bendede sıkıntı çıkmamıştı ramlerimde zaten 1 senelik ramlerimdi ama içimden bir ses ram değiştir dedi ve yaptım düzeldi :D zaten benim başıma hep saçma sorunlar geliyor nedense :D masaüsstünde zaman zaman ama valoda ve diğer oyunlarda sürekli takılıyordu aynı senin gibi ben çareyi ramleri...
  4. Woonka

ben ryzen 2600 işlemciden 3600 işlemciye geçince bendede droplar oluyordu oyunlarda sorunu ramleri değiştirerek çözdüm gskill 3000mhz ramlerim vardı 3600 geçtim düzeldi. Bi rmemtest ile ramlerini kontrol et
  5. Woonka

ryzen 7 5800x3d valorant 150 fps

temiz bir format üstüne güncel sürücüler.
  6. Woonka

ryzen 7 5800x3d valorant 150 fps

sorunun bence oyunla alakası yok min 400 500 fps alman lazım bi temiz kurulum yap tekrar dene
  7. Woonka

Bilgisayar bir süreden sonra kafayı yiyor.

ram de sorun olabilir yada bi format dene başka bir şey gelmiyor aklıma
  8. Woonka

Dönüştürücü'den ses alabilir miyim ?

Merhabalar elimde eski bir laptop var üzerinde vga girişi mevcut. Vga to Hdmi dönüştürücü ile televizyona bağlasam laptop'u ses alabilir miyim. Normal hdmi ile alabilirim biliyorum ama dönüştürücü kullanırsam bir sıkıntı yaşar mıyım ?
  9. Woonka

Kulaklığımın Sol Bölümünden Ses Gelmiyo

Steelseries siberia 200'üm vardı ben çok düşürüp bozmuştum sol taraftan ses gelmiyordu alalı 1 sene olmuştu 2 sene garantisi vardı. Garantiye gönderdim para almadan tamir etmişlerdi kargo süreleri dahil toplamda 10 12 gün civarı sürmüştü.
  10. Woonka

Ofis Kasam Kendi Kendine Kapanıyor

Güncel kasanızda muhtemelen hızları normal çıkacaktır. Sorun bence SSD'de değil sorun power kaynağındadır diye tahmin ediyorum.
  11. Woonka

Ofis Kasam Kendi Kendine Kapanıyor

@Squirtle48 Anakartın eski olduğu için sata portun 3 GB/S bu yüzden hangi ssd alırsan al %50 performans kaybedersin aynı sorun bendede mevcut SSD'ler 6 GB/S diye biliyorum
  12. Woonka

Psunuz sisteminizi besleyebiliyor mu ? Cevabı konuda.

1 saat önce konu açmıştım teknik sorunlar bölümüne bakıp yorum yapabilir misiniz rica etsem sorun ne olabilir
  13. Woonka

Buyrun hocam nedir sorun psu'dan mı
  14. Woonka

Bende 4.944 çıktı ve 2 gündür pc kapanıyor kendiliğinden görüntü gidiyor fakat klavye, mouse ve kulaklık ışıklarında bir sıkıntı olmuyor sorun psu'dan mıdır ?
  15. Woonka

Bilgisayar Aniden Kapanıyor?

peki deneyeceğim sağol yardımın için teşekkürler. 1586692279 Hocam bi soru daha bana en az kaç W'luk bir psu lazım ?
  16. Woonka

evet evet ayarları bire bir yaptım
  17. Woonka

Foxconn A74-MLK 3.0
  18. Woonka

Buyrunn
  19. Woonka

Programı kurdum , ayarları bire bir yaptım fakat bende 12V yeri 4.999 hep 1586691247
  20. Woonka

Bende bundan korkuyordum :D
Top Bottom