Woonka
80+
- Reaksiyon skoru
- 86
Merhabalar , Eski bir sisteme sahibim. Geçen Hafta Bilgisayar durup dururken 2 3 kere kapandı , 4 5 kere mavi ekran verdi fakat hepsi CSGO Oynarken oldu . Lol yada başka bir oyun oynarken sıkıntı yoktu. Sıcaklık değerlerine baktığımda , İşlemci cs go 'da 80 85 derece bende ısınma kaynaklı olduğu düşündüm kasayı açtım fanları temizledim 2 gün önce . Temizledikten sonra ilk gün hiçbir sıkıntı olmadı krallar gibi kasa soğuk işlemci 40 50 derecelerde idi hiçbir sıkıntı yaşamadan 4 5 saaat sadece CSGO Oynadım. Ama dün ve bugün bilgisayar saat'de 1 kere kendiliğinden tekrar kapanıyor güç kaynağında sorun olcağını sanmıyorum gücü kesmiyor görüntü gidiyor sadace bilgisayar kapalı duruma geçiyor ama klavye, mouse ve kulaklığın ışığı kapanmıyor sadece görüntü gidip bilgisayar kapalı durumuna geçiyor . Res tuşuna basıyorum normal açılıyor CS ve Lol oynuyorum yarım saat 45 dakka sonra tekrar kapanıyor. Youtube'da video izlerkende kapanıyor aniden . Sorun ne olabilir yazılımsal mı yoksa donanımsal mı ? çok saçma yani pc temizliğinden sonra oldu desem ilk gün hiçbir şey yoktu , res tuşuna basınca sistem tekrar normal açılıyor .