Neler Yeni

Yeni Ryzen5 5500 işlemcimde sorun yaşıyorum.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,310
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
BIOS sürümün hala F56a mı

Woonka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Furkan Can Koçoğlu
Maalesef hiç error vermeden testten başarıyla geçti ramler.
İşlemci-Ram uyumsuzluğu olsaydı çıkar mıydı memtest'te?
bendede sıkıntı çıkmamıştı ramlerimde zaten 1 senelik ramlerimdi ama içimden bir ses ram değiştir dedi ve yaptım düzeldi :D zaten benim başıma hep saçma sorunlar geliyor nedense :D masaüsstünde zaman zaman ama valoda ve diğer oyunlarda sürekli takılıyordu aynı senin gibi ben çareyi ramleri değiştirerek çözdüm ramler olmasaydı ssd değiştirecektim.

prosidion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Abdullah I.
BIOS sürümün hala F56a mı
Evet.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bendede sıkıntı çıkmamıştı ramlerimde zaten 1 senelik ramlerimdi ama içimden bir ses ram değiştir dedi ve yaptım düzeldi :D zaten benim başıma hep saçma sorunlar geliyor nedense :D masaüsstünde zaman zaman ama valoda ve diğer oyunlarda sürekli takılıyordu aynı senin gibi ben çareyi ramleri değiştirerek çözdüm ramler olmasaydı ssd değiştirecektim.
Kesin çözüm olacağını bilmeden masraf yapmak istemiyorum açıkçası ya. Valla kaldı bilgisayar böyle. Çok fazla fps drop yiyorum. Şu ana kadar sunulan çözümler de işe yaramadı. Sorunu anlayan kimse çıkmıyor.

Woonka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Furkan Can Koçoğlu
Evet.

Kesin çözüm olacağını bilmeden masraf yapmak istemiyorum açıkçası ya. Valla kaldı bilgisayar böyle. Çok fazla fps drop yiyorum. Şu ana kadar sunulan çözümler de işe yaramadı. Sorunu anlayan kimse çıkmıyor.
valla dostum bendede 7 senelik kasam vardı sonrasında ryzen 2600 ve rtx 2060 geçtim bir sıkıntım yoktu sonrasında işlemciyi 3600 yaptım aynı sendeki gbi drop olmaya başladı giderek arttı ramlerim sağlamdı , ssd'dim de sağladım ama içimden bir ses ram değiştir diyordu risk'e girerek değiştirdim ve düzelmişti aradan 1 sene geçti elime para geçince elimdekileri satıp yeni pc topladım daha uzun ömürlü olsun diye .

prosidion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Abdullah I.
Anakartım a320m s2h
Ramler kingstone 2x8 gb 3000 mhz
İşlemcim Ryzen 5 5500
Dolayısıyla bunlar tam uyumlu bir şekilde çalışmıyor diye düşünüyorum. Bilen arkadaşlar varsa sevinirim. Ona göre parça satın alayım neyim eksikse.

GLobaL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Burak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, İşlemci, Bilgisayar
Steam
siryyyy
Acaba anarkartın mı yetmiyor yani yetişemiyor cpunun hızına.

prosidion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Abdullah I.
Acaba anarkartın mı yetmiyor yani yetişemiyor cpunun hızına.
Ben de öyle düşünüyorum.

Anlamıyorum koskoca sitede +1000 tık almış bir konuda şu soruya cevap verebilecek bilgide bir insan yok mu gerçekten?

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Caner Kuşçu
Ben de öyle düşünüyorum.

Anlamıyorum koskoca sitede +1000 tık almış bir konuda şu soruya cevap verebilecek bilgide bir insan yok mu gerçekten?
windows güncellemeleri veya discordla alakalı olabilir mi sadece tahmin
discord ayarlarda gelişmiş donanım ivmesi var belki oda etki ediyor olabilir

prosidion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Abdullah I.
Bilgisayara format atıp her şeyi sildikten sonra bu sıkıntı olmadı. 4-5 program yükledikten sonra tekrar fps drop yemeye başladım.

Top Bottom