Neler Yeni

Kulaklığımın Sol Bölümünden Ses Gelmiyo

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
EnEs
Arkadaşlar Kulaklığımın Sol Bölümünden Ses Gelmiyo Ve Kulaklığım Markası: RAMPAGE SN RW 8

2 Yıl Garantisi Var Fakat Ben Bozmadım Ve Garanti Yerine Gitsem Kullanıcı Hatası Deyip Beni Yollarlarmı Not: Kulaklığı Alalı 7 Ay Oldu

Tarık Baskan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Rechete
Ayarlarda onun bir ayarı vardı tam olarak hatırlamıyorum dengeli ile alakalı bir şeydi bir araştır olmazsa gönderirsin.

abenes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Enes Yıldız
Kablosunda veya kulaklıkta ezilme delinme deformasyon vs yoksa sorunsuz halledeceklerdir

Woonka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Furkan Can Koçoğlu
Arkadaşlar Kulaklığımın Sol Bölümünden Ses Gelmiyo Ve Kulaklığım Markası: RAMPAGE SN RW 8

2 Yıl Garantisi Var Fakat Ben Bozmadım Ve Garanti Yerine Gitsem Kullanıcı Hatası Deyip Beni Yollarlarmı Not: Kulaklığı Alalı 7 Ay Oldu
Steelseries siberia 200'üm vardı ben çok düşürüp bozmuştum sol taraftan ses gelmiyordu alalı 1 sene olmuştu 2 sene garantisi vardı. Garantiye gönderdim para almadan tamir etmişlerdi kargo süreleri dahil toplamda 10 12 gün civarı sürmüştü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
EnEs
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kablosunda veya kulaklıkta ezilme delinme deformasyon vs yoksa sorunsuz halledeceklerdir
Kusura Bakma Ya Varsa O Zaman Ne Olacak?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Steelseries siberia 200'üm vardı ben çok düşürüp bozmuştum sol taraftan ses gelmiyordu alalı 1 sene olmuştu 2 sene garantisi vardı. Garantiye gönderdim para almadan tamir etmişlerdi kargo süreleri dahil toplamda 10 12 gün civarı sürmüştü.
Saol Dostum İnşallah Benimde Öyle Olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
EnEs
Eğer ezik gibi yani senin bozabilme ihtimalin olacak bir sorun varsa eğer garanti karşılamayacaktır bunu ispatlamanı bile istemeyeceklerdir emin ol
Ben Bİ şey yapmadım gerçekten mutfaktan su aldım geldim bi anda ses gitti ses denetim masasından denge ayarlarına baktım hiç bir problem yok olay aynen böyle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hahahah. Rampage garanti konusunda nasıl bir politika izliyor bilmiyorum ama firmalar garantiden geri kolay kolay çevirmezler dediğim durum yoksa. Korkmana gerek yok garantiye yolla
saol Dostum saol

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Ben Bİ şey yapmadım gerçekten mutfaktan su aldım geldim bi anda ses gitti ses denetim masasından denge ayarlarına baktım hiç bir problem yok olay aynen böyle
Böyle olmuş olsa bile üzerinde "çatlama ezilme bükülme" gibi şeyler varsa neden bedavaya yapsınlar senin bozup bozmadığını bilemezler.Eğer klavyen temizse garantiye yolla arkadaşın dediği gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
EnEs
Böyle olmuş olsa bile üzerinde "çatlama ezilme bükülme" gibi şeyler varsa neden bedavaya yapsınlar senin bozup bozmadığını bilemezler.Eğer klavyen temizse garantiye yolla arkadaşın dediği gibi
parası fazla olmasın yani aldığım fiyattan fazla bir para ödeyeceksem o zaman sıkıntı olur yoksa en fazla 50 lira veririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,051,101
Üyeler
166,883
Son üye
xxcasteilxx