kerem akbulut
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 10
- İsim
- Keremakbulut
Aslında G300s gibi kronik bozuk bir mousetan korkarak direkt profesyonel seviyede ürünlere yöneldim, G102 kullanırken memnundum hatta değiştirme sebebim neredeyse yoktu, tamamen keyfi olarak G Pro X Superlight'a geçtim, G102 şuan 4. senesini doldurdu ve yedek mouse olarak duruyor bende, şayet kulaklığa gelirsem G Pro X kullanıyorum yine ve ondan da memnunum, kulaklıkta sevmediğim tek konusu kablosu birazcık dolanıyor, Razer Blackshark V2 X gibi rezalet bir kulaklık deneyimim olmuştu onda böyle dolanmazdı (Razerın mikrofonu baya iyiydi bu arada.)fanboy fanboy cevap yazmayın şuraya kapı kapı kanıtlar ve uzun uzun anlatarak yazdım varsa övecek anınız üsttekiler gibi kanıtlayarak yazın bu post elindeki son parasıyla donanım almaya çalışan insanlar açılmış bir post en iyisi neyse kıyaslasınlar o kral bu iyi şu kötü diye boş boş yorum atıp doldurmayın altı, adamlar ne güzel marka vererek iyi çalışıyor diyo insanlar öneri alsınlar yorumlardan
Mesaj otomatik birleştirildi:
olsun eğlendik ahaha umarım sorun yaşamazsın benim gibi yaşarsan da bu postu hortlat lütfen
Şuan klavye olarak yine Razer Ornata V2 kullanıyorum ve olurda bozulursa (umarım bozulmaz) aynı şekilde yine klavye içinde Logitech geçeceğim sanırım. Logitech sana gülmemiş ne yazık ki Bu arada daha yeni çıkan bir ürününü kullandın mı hiç, mesela kullandığın ürünlerde bile G logosu eski, şuan ki halinde G harfi daha keskin mesela. Birazcık eski diye sorun yaşıyor olabilir misin acaba, sadece tahmin ? Ama işin kötü kısmı da yeni çıkan bir ürünü kullan desen minimum 2.000 tl den fiyatları başlıyor, alıp deneyim edip yorum yapılamayacak kadar pahalı fiyatlar ne yazık ki...