Arama sonuçları: *

1. A

Çözüldü✓ Ailem pc almıyor ne yapmalıyım

geçiştirmek için demiştir büyük ihtimalle 😀 benimki dahil bütün babalar aynı
  2. A

Çözüldü✓ RX580 VS RX590 ? RX590 NEDEN TUTULMUYOR

xfx oldukça iyi marka ama rx4**, 5** serisi hakkında olumsuz yorumlar vardı
  3. A

yazıcı tavsiyesi 1000TL

upppp
  4. A

Kasa fanlarını kapatsam sorun olur mu?

dönüş hızını (rpm) düşür kapatırsan kasaya hava girmez kasanın içindeki havada dışarı çıkmaz işlemci ekran kartı vs. çok ısınır işlemci reset bile atabilir aşırı ısınırsa
  5. A

Bilgisayar parçaları zarar görmüş müdür

bende high power kullanıyorum şimdiye kadar elektrik onlarca kez gitmiştir bendede sorun yok. arkadaş şanssızmış biraz
  6. A

Bilgisayar parçaları zarar görmüş müdür

kaliteli psuyla kalitesiz arasındaki fark bu kullandığı psu iyi olmasaydı şuan sisteminin üstüne anca soğuk su içerdi. psu kendini yakmış elektriği anakarta vermemiş en azından
  7. A

PC'nin içini tamamen ne kadar sıklıkla temizlemeliyiz

toz filtresi varsa hiç temizlemesende olur çok üşendirici buluyorum ben 😴
  8. A

Eve gelen pc servis önerisi

böyle sorunlar genelde ram uyumuyla alakalı oluyor tek tek 2 ramide bütün slotlarda dene
  9. A

Cpu suz pc acilirmi

bilmiyomki ben anlamam o şeylerden
  10. A

Cpu suz pc acilirmi

anakartın ışığı bile yanmaz cpu olmadan
  11. A

Klavye Mouse Kablosu

varsa sırayla 3.2 3.1 3.0 diye takabilirsin. usb type a'ya takılıyor. monitöründe yer varsa monitörede takabilirsin hatta klavyeye bile takabilirsin .d
  12. A

Pc boştayken ses geliyor

normal fan sesi .d
  13. A

Monitörüm 165 Hz Olmuyor Yardım

sağ tık radeon software freesync premium kapat belki fpsi sabitlemişte olabilirsin onuda kapat
  14. A

Monitörüm 165 Hz Olmuyor Yardım

freesync mi açtın
  15. A

Xbox Hesabındaki oyunlar benimmi pass mi

hiçbiri senin değil süre bittikten sonra giremezsin
  16. A

gigabyte 3060 auros elite kart fps değerleri

değil tabii ki rx6600'le 130-140 alıyorum senin biraz daha fazla alman lazım
  17. A

fare imlecini nasıl kapatıcam?

alt enter
  18. A

Pc fiyat ne kadar olabilir

aynen pc'den anlamayan biri gelir alır adama üzülürüm ama yapcak bişey yok bu sistem bende olsa 10-10.5k'dan aşağı satmazdım
  19. A

Pc fiyat ne kadar olabilir

10k'dan aşağı satmazdım ben olsam. yanına böyle mousepad, kulaklık falan koyunca insanlar ederinden fazla veriyor. 3060'lı sistemlere 15-20k isteyenler var çatır çatır satılıyor seninkide satılır
Top Bottom