Arama sonuçları: *

1. berkay SİCİMLİ

Vga kablosu aldım görüntü yok

Arkadaşlar 4 yıllık vga kablom bozulmuştu renj sorunu yaşıyordum yenisini aldım fakat takıyorum kablo bağlantısını kontrol edin diyor sağlam takıyorum olmuyor sorun nedir acaba
  2. berkay SİCİMLİ

Kernel POWER 41 63 hatası yardım

windows 7 windows 8 windows 10 hepsinde oluyordur şu anda windows 11 kullanıyorum
  3. berkay SİCİMLİ

Kernel POWER 41 63 hatası yardım

arkadaslar sistemim eski bir sistemde ama 3-4 yıldır bu sorunla yatıp kalkıyorum ciddden berbat bir sorun oyun oynarken normal webde dolasırken aniden donması ve 5 6 dakika sonra kendisi restart atması cok sinir bozucu ne gerekiyorsa yaptım ramleri tekli kullandım işlemci değistim psu fanı...
  4. berkay SİCİMLİ

pc rastgele kitlenme (donma)

oyunlarda hiç rastlamadım ya aslında oyun oynamıyrum fazla mesela steamde gezerken olmustu internette gezerken olmustu eskiden dıtt diye ses gelip öyle kalıyordu şimdi hiç bir ses vermeden klavye ısıgı falan sönüp kitleniyor
  5. berkay SİCİMLİ

pc rastgele kitlenme (donma)

arkadaşlar evet 10 yıllık bir pc ama 10 yıldır da aynı sıkntı var 2012 yılında topladıgım pc kitleniyor mouse klavye hiç bir şey calısmıyor ve restart atmadan bu sorun çözülmüyor sorun hdd diyenler olabilir hdd varken de aynı sorun vardı ssd aldım yine aynı sorun pc özellikleri intel pentium...
  6. berkay SİCİMLİ

ETS2 loading ekranında oyundan atıyor

bu bölüme kadar geliyorum ama sür diyince bi görev alınca loading yüklenme ekranında oyundan atıyor arkadaslar bilgisi olan var mı ? son sürümdeyim pc yeni sistem
  7. berkay SİCİMLİ

Sinyal yok hatasi pc yardim

Arkadaşlar pc Asus yazısı bile gelmiyor sinyal yok hatası veritlr
  8. berkay SİCİMLİ

windows 11 bluettoh sorunu

arkadaşlar jbl kulaklığım falan sorunsuz bağlanıyor fakat kablosuz bluettoh mouse bi türlü bağlanmıyor bilgisayar windows 11 lenovo laptop
  9. berkay SİCİMLİ

usb rufus yazdırırken

ya ben yanlıs yapmısım bayadır format atmıyordum unutmusum bana iso dosyası indirme linki atar mısınız
  10. berkay SİCİMLİ

usb rufus yazdırırken

arkadaşlar gpt yapacagımı biliyoırum fakat ön yüklenebilir değil'i işaretlicem deme ?
  11. berkay SİCİMLİ

Masaüstü simgelerinde bozulma

valla o zaman bilmiyorum inşallah çözersin :)
  12. berkay SİCİMLİ

Masaüstü simgelerinde bozulma

sağ tık kücültmek istiyorsan görünüm kücük simgeler ve bir daha sağ tık görünüm masaüstü otomatik düzenleme tikini kaldır
  13. berkay SİCİMLİ

Pc ısınıyo buz koysam nolur?

koyma
  14. berkay SİCİMLİ

Windows 10'dan Windows 7'e geçme

valla eski performans döner mi bilmem ama ssd almadan windows 10'a geçmen hataymış zaten
  15. berkay SİCİMLİ

Oyunlarda duman, sis gibi yerlerde FPS düşüyor

bende cs'de 144 fps alırken bi anda smoke sis içinde veya molotof atınca 25 30 fps düşüyor anlık
  16. berkay SİCİMLİ

Pc kapanma sorunu bilenler yardim LUTFEN

valla cok kötü bir sorunmus bilmiyorum inş bilen birisi cıkar
  17. berkay SİCİMLİ

bilgisayarım kendi kendine mavi ekran veriyor

ramlerde sorun olabilir
  18. berkay SİCİMLİ

VALORANT CPU ÇOK KULLANIYOR

laptoplardan anlamıyorum valla kusura bakma ama işlemci kaynaklı oldugunu düşünüyorum cünkü valorant işlemci oyunu
  19. berkay SİCİMLİ

VALORANT CPU ÇOK KULLANIYOR

biraz fazla kullanıyor ama valorant işlemciye dayalı bir oyun işlemcinin düşükse
Top Bottom