Neler Yeni

Kernel POWER 41 63 hatası yardım

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
BERKAY SİCİMLİ
arkadaslar sistemim eski bir sistemde ama 3-4 yıldır bu sorunla yatıp kalkıyorum ciddden berbat bir sorun oyun oynarken normal webde dolasırken aniden donması ve 5 6 dakika sonra kendisi restart atması cok sinir bozucu ne gerekiyorsa yaptım ramleri tekli kullandım işlemci değistim psu fanı değistirdim naptıysam olmadı yardım edebilir misiniz

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Windows hatası olabilir, CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc/scannow komutu yaz.

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
BERKAY SİCİMLİ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Windows hatası olabilir, CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc/scannow komutu yaz.
windows 7 windows 8 windows 10 hepsinde oluyordur şu anda windows 11 kullanıyorum

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
arkadaslar sistemim eski bir sistemde ama 3-4 yıldır bu sorunla yatıp kalkıyorum ciddden berbat bir sorun oyun oynarken normal webde dolasırken aniden donması ve 5 6 dakika sonra kendisi restart atması cok sinir bozucu ne gerekiyorsa yaptım ramleri tekli kullandım işlemci değistim psu fanı değistirdim naptıysam olmadı yardım edebilir misiniz
Anakart aldıktan birkaç gün sonra aynı sorunla karşılaşmıştım 2 kere bilgisayar durduk yere donup reset attı bende güç kabolarını ve ramleri çıkarıp ramlere yaptığım ocyi geri aldım o günden beri bir sorunla karşılaşmadım.

Top Bottom