onlyyy
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Sistem şu;
4060 Ti(FurMark testini bugün 1 saat boyunca yaptım sıcaklık 65+ biraz oldu ama geçmedi çok 72 falan hiç görmedi ve stabil çalıştı verdiği FPS'lerde 175-182 arası stabildi)
5600X(OCCT testlerinde Power testi sırasında 3800MHz bandında takıldı bu beni şüphelendirmiyor değil, ama oyunlara girince de 4650 MHz oluyor anlamadım)
A520M-A Pro(stabilite testleri sırasında 12v 5V 3.3v kanalları sıkıntısızdı beslemesi her daim stabil gibiydi yani sorun yok gibi ama başka bir şeye bakmak gerekiyorsa bilemem)
32 GB DDR4 3200MHz(bunda sorun varsa nasıl test edicem)
Odin II O650 80+ PSU(sıkıntı bununla ilgili gibi göründüğünden bunu gönderdim servise ama arıza yok demişler ya sorun başka bir şeyde ya da detaylı bakmadılar)
Öncelikle belirteyim evet kernel power 41 hatasını aldığımda hiçbir zaman pc kendine restart atmadı yani gözlemlediğim o şekilde, bu kayıtlarda olan hata kodlarını aldığım zamanlarda hep cs2 oynarken yaşadım.
Pc bi anda bir tuşa bastığımda alt tab ya da shift tab gibi bi anda takılıyor görüntü donuyor ve sesler gelmesine rağmen ekran kararıyor, bi süre bekledim başlarda sonra restartı kasadan kendim attım.
Acaba biraz daha beklesem kendi restart atar mıydı bilmiyorum ama teknik servise psu gönderdiğimde sorun yok arıza yok dendi.
Bir de Zotac 4060Ti ekran kartımın borularında sanki bir sorun var bu hepsinde böyle mi bundan dolaylı bunu yaşıyor olabilir miyim?
Yardım lazım yoksa komple tekrar teknik servise göndermek zorundayım.
Ama öncesinde bir bilgisayar tamircisine de danışmak istiyorum acaba sorunun kaynağını tespit edebilirler mi? Yardımcı olursanız sevinirim. Yazımı yok etti bu durum.