Neler Yeni

pc rastgele kitlenme (donma)

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
BERKAY SİCİMLİ
arkadaşlar evet 10 yıllık bir pc ama 10 yıldır da aynı sıkntı var 2012 yılında topladıgım pc kitleniyor mouse klavye hiç bir şey calısmıyor ve restart atmadan bu sorun çözülmüyor sorun hdd diyenler olabilir hdd varken de aynı sorun vardı ssd aldım yine aynı sorun
pc özellikleri
intel pentium g860 3.00ghz
4gb ram ddr3
asus 9500gt 1gb ekran kartı
sandisk 120 gb sata ssd
anakart asus ph 61 m le
350 wat fsp psu
ssd sorunu çözer hdd kitleniyor diye ssd aldım yine aynı sorun devam ediyor windows 7 windows 8 hepsinde aynı şu an windows 10 kullanıyorum hala aynı ve aşırı sinir bozucu bir iş yaparken kitlenmesi ve her şeyin iptal olması sinir bozucu windows olay görüntüleyicsinden sisteme baktım 'kernel power' diye bir hata yazıyor önemli yazıyor ve acıklamasında şöyle yazıyor Sistem düzgün kapatılmadan yeniden başlatılmış. Bu hatanın nedeni sistemin yanıt vermeyi durdurması, kilitlenmesi veya beklenmeyen bir şekilde güç kaybına uğramış olması olabilir. kernel power 41 yazıyor bu sorun ne demek acaba yardımcı olucak arkadaslar var mı ?

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,641
İsim
Mert Can Ergün
sisteme kitlendiği zaman ses geliyor mu? Kitlenme oyunlarda ve internette gezenirken video izlerken oluyor mu ?

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
BERKAY SİCİMLİ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sisteme kitlendiği zaman ses geliyor mu? Kitlenme oyunlarda ve internette gezenirken video izlerken oluyor mu ?
oyunlarda hiç rastlamadım ya aslında oyun oynamıyrum fazla mesela steamde gezerken olmustu internette gezerken olmustu eskiden dıtt diye ses gelip öyle kalıyordu şimdi hiç bir ses vermeden klavye ısıgı falan sönüp kitleniyor

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,641
İsim
Mert Can Ergün
oyunlarda hiç rastlamadım ya aslında oyun oynamıyrum fazla mesela steamde gezerken olmustu internette gezerken olmustu eskiden dıtt diye ses gelip öyle kalıyordu şimdi hiç bir ses vermeden klavye ısıgı falan sönüp kitleniyor
benim de başıma gelmişti sorun ram de çıktı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,921
Üyeler
161,931
Son üye
Mehmetungs
Top Bottom