Çözüldü✓ RASTGELE GERÇEKLEŞEN KERNEL 41 (63) HATASI

konuyu buraya mı yazdınız tam olarak ne oldu bulamadım merak ettim

konuyu buraya mı yazdınız tam olarak ne oldu bulamadım merak ettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eğer istanbulda yaşıyorsaniz Profix Teknik servis var kadıköyde onlar kernel power hatasını benim işlemcimde olduğunu bulabildiler oraya götürürseniz baya ilgileniyorlar benim sistemimle 3 hafta uğraştılar nerdeyse
Maalesef, istanbulda değilim. Konuyu kendim açmıştım, sonra buraya da yanıt olarak ekledim.

Maalesef, istanbulda değilim. Konuyu kendim açmıştım, sonra buraya da yanıt olarak ekledim.
bende kernel power sadece aniden ekran donuyordu ve öylece kalıyordu sizde çok farklı hatalar da mevcut işlemci deneyebilme şansınız varsa farklı işlemci deneyin olabildiğince yazılımsal şeyleri elediyseniz bios ayarları vesaire tek tek parça değişerek denemeniz gerek ilk önce ekran kartı deneyin mesela sonra psu biraz da tabi servisten falan bulabilirsiniz bunları ama ancak çözümü böyle olabilir çünkü bu hata keyfine göre bi oluyor bi olmuyor

bende kernel power sadece aniden ekran donuyordu ve öylece kalıyordu sizde çok farklı hatalar da mevcut işlemci deneyebilme şansınız varsa farklı işlemci deneyin olabildiğince yazılımsal şeyleri elediyseniz bios ayarları vesaire tek tek parça değişerek denemeniz gerek ilk önce ekran kartı deneyin mesela sonra psu biraz da tabi servisten falan bulabilirsiniz bunları ama ancak çözümü böyle olabilir çünkü bu hata keyfine göre bi oluyor bi olmuyor
henüz pek bir şey eleyebilmiş değilim maalesef.. son 3-4 gündür bahsettiğinz gibi sadece bir anda kapanıp yeniden açılıyor hata kodu olmadan. aslında keyfine göre de değil istikrarlı bir şekilde her gün oluyor... denk mi geliyor bilmiyorum ama son zamanlarda rdr2 oynarken yakalıyor hep. ama dediğim gibi youtube'da bir şeyler izlerken kapandığı da oldu. anlayabildiğim kadarıyla deneyebileceğim şeyleri deneyeceğim, umarım çözülür teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,103
Üyeler
183,064
Son üye
bugra34
Geri