Windows tuşu + r ile çalıştır penceresini açıp regedit yazın ve kayıt defterini açın.Alıntıyı görüntüle
Masaüstü simgelerim bu şekilde kaldı enine genişlediler ve birbirlerine boyuna en fazla bu kadar yaklaşıyorlar çözümü nedir yardım edin lütfen
Çözünürlük : 1920x1080
Ölçek : %100
sağ tık kücültmek istiyorsan görünüm kücük simgeler ve bir daha sağ tık görünüm masaüstü otomatik düzenleme tikini kaldırAlıntıyı görüntüle
Masaüstü simgelerim bu şekilde kaldı enine genişlediler ve birbirlerine boyuna en fazla bu kadar yaklaşıyorlar çözümü nedir yardım edin lütfen
Maalesef olmadı. Bir de önceden yazılar alt alta yazardı şimdi hepsi yan yana yazmaya başladı. Örn. Geri Dönüşüm Kutusu yazısısağ tık kücültmek istiyorsan görünüm kücük simgeler ve bir daha sağ tık görünüm masaüstü otomatik düzenleme tikini kaldır
valla o zaman bilmiyorum inşallah çözersinMaalesef olmadı. Bir de önceden yazılar alt alta yazardı şimdi hepsi yan yana yazmaya başladı. Örn. Geri Dönüşüm Kutusu yazısı
Windows tuşu + r ile çalıştır penceresini açıp regedit yazın ve kayıt defterini açın.Alıntıyı görüntüle
Çözünürlük : 1920x1080
Ölçek : %100
Çok teşekkür ederim, düzeldi.Windows tuşu + r ile çalıştır penceresini açıp regedit yazın ve kayıt defterini açın.
HKEY_CURRENT_USER \ Control Panel \ Desktop \ WindowMetrics
Bu konumu bulun.
Bu iki değeri -1125 yapın. Standart değer bu. Yaptıktan bir değişiklik olmazsa bilgisayarı yeniden başlatın. Mutlaka düzelecektir.
Alıntıyı görüntüle
Rica ederim.Çok teşekkür ederim, düzeldi.