Arama sonuçları: *

1. C

/D diskim kayboldu??

Aynı sorunu yaşamıştım ve benimki bekleyerek düzelmişti. Yaklaşık 10 saat kapalı kaldı bilgisayar ve açtığımda çözülmüştü. Bu arada benim disk hdd idi seninki ssd ise başka bir sorun olabilir
  2. C

Çözüldü✓ Fullmark yaparken 10 saniye de pc kapanması !

güç kaynağı kaç watt? ayriyeten overclock yaptıysan da olabilir.
  3. C

Kirmizi CPU ledi yaniyor nasil duzeltebilirim

Galiba anakart arızası. Bi benzeri bende oldu pcyi normal şekilde kapadım, sonra açmaya kalktım hiçbir şekilde açılmadı. Meğersem anakart cortlamış. Durduk yere CPU bozulması imkansıza yakın.
  4. C

Güç kaynağı nin vidası gevşedi yardım

Kasaya sabitlemeye yarayan vidalarsa sorun çıkartmaz.
  5. C

Asus Laptop Açilirken Biosta Kaliyor

Boot configuration sekmesinde boot cihazını seçebiliyor olman lazım. Eğer ordan da olmuyorsa elimden bir şey gelmez.
  6. C

Asus Laptop Açilirken Biosta Kaliyor

Eğer laptopda iki disk varsa Windows olmayan diskten başlatmaya çalışıyor olabilir. Boot kısmından Boot Manager ile boot etmeye çalışın.
  7. C

GameGaraj dan aldığım sistem 4 5 ay sonra hatalar vermeye başladı ne yapmalıyım

Azami 20 iş günü olması lazım.
  8. C

Curved Moni̇tör Sağ Taraf Kararması

Panel sorunu. Garantisi varsa garantiye gönderin eğer yoksa elden bir şey gelmez.
  9. C

Çözüldü✓ FANLAR DÖNÜYOR AMA EKRAN GELMİYOR

Güncelleme: Bugün arıza tespiti için bir biligsayarcıya götürdüm ve anakartın bozuk olduğunu söyledi. Kendim incelediğim zaman kapasitörlerin 2-3 tanesinin şişmiş olduğunu gördüm. Artık el mahkum garantiye göndermek kaldı.
  10. C

Pili çıkarttım yarım saat kadar bekledim taktım ama işe yaramadı. Sonra @Emmree 'nin attığı cmos ile resetlemeyi yaptım ama yine düzelmedi.
  11. C

Denedim hocam. İnternete baktığımda bu hatayı alanların birçoğu işlemci sorunu olduğunu belirtmiş. Bende işlemciyi garantiye göndermeye çalışıyorum şuan. 1684607342 Deneyeceğim şimdi. 1684607565 Malesef denedim ama sonuç değişmedi.
  12. C

Laptop Wi̇fi̇ Açilmiyor Aci̇l Yardim

laptop klavyesinde wifi açma kapama fonksiyonu oluyor genelde. Mesela benim laptop için fn+f3 yapınca wifi açılıyor, sende de varsa oradan açmayı dene.
  13. C

Malesef hocam. Harfi harfine dediklerinizi yaptım ama ekran gene gelmiyor.
  14. C

Bana da öyle geliyor, aynı hatayı alanlara baktım birçoğu işlmeci değiştirerek çözmüş. Garantisi de bitti, yeni işlmeci yolu görünüyor bana.
  15. C

Maasaüstü olduğu için olsa da duyamıyorum.
  16. C

Selam bugün sistemi sorunsuz bir şekilde kapattım, ardından tekrar açmak istedim fakat ekran gelmedi. BIOS resetledim, ramlerin yuvalarını değiştirdim ama nafile, hiçbir şekilde görüntü alamadım. Herhangi bir o.c yoktu, tüm ayarlar fabrikasyon idi. Sorun hangi parçada olabilir? CPU: R3 3100 GPU...
  17. C

Çözüldü✓ Anormal derecede düşük fps

Chipset sürücüsünü de güncelledim, şuan çok daha iyi oldu. Ortalama 200 civarı veriyor. Teşekkür ederim hocam yardımlarınız için.
  18. C

Önceden daha yüksek alıyordm, 250-300 arası gelip gidiyordu. Şimdi bir düşüş yaşadım. CS-GO işlemciyi kullanıyor demişsiniz ama oyun esnasında kullanımı %20'yi bile geçmiyor, normal mi?
  19. C

Hocam dediklerinizi harfiyen yaptım. Fps artık min 80 oluyor ama bir sorum olacak. Bu sistem için bu fpsler sizce de düşük değil mi? Forza 5 ultra-yüksek karışık 60-70 arası alırken 10yıllık bir oyunda hem de rekabetçi bir oyunda 100 civarı fps vermesi bana mantıklı gelmedi. Youtube da testlere...
  20. C

Deneyeceğim. Bugün test etmem mümkün değil ama yarın erken saatlerde sonuçları ekleyeceğim. Hocam ansiklopedi gibisiniz her konuda bilginiz var.
Top Bottom