Arama sonuçları: *

1. darktower

Çözüldü✓ PIN Sıfırlarken Ağ Yok Sorunu

Bugün CoD BO7 oynamak için anakart firmamın bana sağladığı BIOS sürümünü güncelledim. Daha anakart sayfalarında da sağlamamışlar, sağladıkları şeyde sadece CoD için gerekli sürüme yükseltiyor. Onu bile gıdımla vermişler neyse, daha bu sorunu çözdü mü bilmiyorum. Normal bir şekilde BIOS'u...
  2. darktower

Mbr mi gbt mi seçilmeli ?

Güncel sistemlerde her zaman GPT seçmeniz gerekiyor. Hatta şöyle diyeyim XP vb. dönemlerde değilseniz MBR seçmenin bir mantığı yok. MBR seçerseniz çoğu donanımı düzgün kullanamazsınız veya uygulamalar, oyunlar vb. sorun yaşayabilirsiniz. Basit bir şekilde böyle açıklayayım. UEFI falan ile...
  3. darktower

WiFidan dolayı bilgisayar crashliyor

Buna benzer sorunları yaşayan çok kullanıcı duymuştum. Galiba spesifik bir Wifi kartında yaşianıyordu. Ama bu okuduğum konuyu tarayıcı geçmişinde bulamam, çünkü arada temizlik yapıyorum. O Reddit konusunda bu sorunu çözemeyenler, devre dışı bırakıp harici alıcı kullanıyorlardı. Belki başka...
  4. darktower

Pcde donma ve ses cızırtısı

Isınma sorunu konusunda VRM'ların ısındığını belirttim. Yani işlemcideki soğutucu ile alakası yok. İşlemci soğutucusu VRM'ları soğutmuyor. Bende sıvı soğutma var, işlemci oyunlarda 40 derece falan görüyor. Ama işte kasam iyi soğutamıyor ve anakartın VRM'lerinde soğutma blogu yok. Alırken aslında...
  5. darktower

Pcde donma ve ses cızırtısı

Anlık bir takılma gibi 2-3 saniye oluyor, sonra 5-10 dakika olmuyor ama arada olmaya devam ediyorsa ısınma kaynaklı olabilir. Benzer sorunu yazın yaşadım. Bende de 5700X, 4060, 2x16 GB bellek ve iki tane 1 TB M2 SSD var. Isınma kaynaklı olduğunu da kasanın yan tarafını açınca fark ettim...
Geri