Arama sonuçları: *

1. ddarkbrother20

Mavi Ekran Rtx 5060ti 5060 8 gb den daha kötü perforformans veriyor

kanka oyun içi sistem değerlerini tam olarak görmeden çok bir şey demek mümkün değil gibi
  2. ddarkbrother20

Montaj yaparken siyah ekran alıyorum

Arkadaşlar daha önce hiç başıma gelmemişti ama bugun premier pro da edit yaparken pc 2 kere siyah ekran verdi. Dün de cs girdiğim sırada bir kere vermişti. Her şey güncel bu sorunun nedeni ne olabilir. Sistemi kasanın tuşundan kapatıp tekrardan açmak zorunda kalıyorum. Sistemim imzamdaki gibi.
  3. ddarkbrother20

DDR5 sisteme geçmeye gerek var mı?

Dediğiniz gibi yapacağım hocam teşekkür ederim.
  4. ddarkbrother20

Geçen sene 5kya almıştım hocam. Piyasasına bakarım ona göre bir fiyat belirlerim :)
  5. ddarkbrother20

Hocam ddr5 sisteme geçersem zaten çok güçlü bir sistem kurmaya niyetlenirim diye düşünüyorum. Bu yüzden belki de eşşeklik yapıp acele ediyorumdur diye konu açtım. Sanki sadece ram artı 7700xt alıp arkama birkaç sene daha yaslanmak fazlasıyla yeterli olacaktır.
  6. ddarkbrother20

İçimde biraz da değişiklik yapma arzusu var hocam ondan olsa gerek :)
  7. ddarkbrother20

Şu an ets bile oynarken çift monitör kullandığımdan olsa gerek donmalar ve drop sorunlarıyla karşılaşıyorum.
  8. ddarkbrother20

Hocam her şeyi oynayan birisiyim ya. O yüzden ortalama bir oyuncu olarak düşünmeniz yeterli. TLOU da oynarım cs benzeri oyunlar da. 1751232476 Kafamda 7700xt vardı evet. Sizce kaç sene rahatça götürür beni bu yavru?
  9. ddarkbrother20

Arkadaşlar sistemim imzamdaki gibi. Ama artık çift monitör de kullanmamdan dolayı sisteme birkaç değişiklik yapmam gerekiyor. Başta ram ile başlayarak daha sonra ekran kartını yenilemeyi düşündüm. Ama sonra aklıma işlemcime en fazla hangi ekran kartını alabileceğim sorusu geldi. Sizce r5600 daha...
  10. ddarkbrother20

Icould şifresi unutulan macbook'u açma

hocam apple muhtemelen şirket üzerine alındığı için bireysel icould hesabını cihaz üzerindeki kilidini kaldırmıyorlar. aynısını bir iphone için geçerli olmadıgını, onun kilidini acabileceklerini soylediler. 1741989374 yanlış anlamayın ama kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilim hocam.Burası...
  11. ddarkbrother20

fabrika ayarlarına dönmek için icould girişi istiyor ama
  12. ddarkbrother20

hocam her yerden araştırdım ama türkçe bir kaynak ne yazık ki bulamadım. bazı forumlarda bazı eşşekler de sanki cihazı çalmışım gibi ***** ***** cevaplar verip beni sinir ediyorlar. bir şekilde çözmem gerekiyor okul için çok yararlı olacak benim adı.
  13. ddarkbrother20

peki önce windows yapıp sonra maos'a çevirip jendi icould hesabımla kullanmam mumkun mudur?
  14. ddarkbrother20

denedim hocam ama şirket üstüne oldugu için cihaz yardımcı olamayacaklarını söylediler 1741980976 o yüzden tek şansım bypass etmek gibi görünüyor am anasıl yapacağımı bilmiyorum
  15. ddarkbrother20

macbook için değil sanırım
  16. ddarkbrother20

hocam okul işlerim için çok iyi olacaktı yok mudur hiçbir yolu bunun.
  17. ddarkbrother20

Arkadaşlar enişteme 4 yıl önce çalıştığı şirket iş için macbook vermiş. O da nerdeyse hiç kullanmadığı için bana verdi. Ama uzun süredir kullanmadığı için icould şifresini hatırlamıyor. Şirket aldığı için faturaya ulaşmam da sıkıntı. Bu icould hesabını nasıl bypass edebilirim?
  18. ddarkbrother20

Ses sürücüsünü değiştirme

Arkadaşlar hp victus model laptopumda windows güncelleştirmesi sekmesi haricinde indirdiğim hiçbir ses sürücüsü çalışmıyor. Bu kısımdan ses sürücüsü indirince ise mikrofonum düzgün ses vermiyor. Kulaklıktan da düzgün ses alamadığımı fark ettim. Ama ses sürücüm güncel. Bunun neden olduğunu...
  19. ddarkbrother20

EKRAN KARTINI DEĞİŞİCEMM, DAR BOĞAZ YAPAR MI?

Uzun süre i52400 ile gtx 1650 kullanmıştım hocam. Çok fazla sorun yaratacağını düşünmüyorum.
  20. ddarkbrother20

Windows’u nereye kuracagim?

silinmiyor hocam ustte foto attim 1726054814 bu video ile cozumunu buldum
Geri