Icould şifresi unutulan macbook'u açma

hocam her yerden araştırdım ama türkçe bir kaynak ne yazık ki bulamadım. bazı forumlarda bazı eşşekler de sanki cihazı çalmışım gibi ***** ***** cevaplar verip beni sinir ediyorlar. bir şekilde çözmem gerekiyor okul için çok yararlı olacak benim adı.
sen çalıp çalmadığını kanıtlayacak bir delil sunmadığın için ve herkeze açık bir forumda konu açtığın için yorum yapılabilir ve bu önyargılı yorumlar aldın diye hakaret etmen gerekmez.

Ben destek atarak telefonumun kini çözmüştüm cihaz benim olduğu için sorun olmamaıştı bence heba etmeyin işletim sistemini değiştirip ulaşmaya çalışın bi şekilde destek yazarak
hocam apple muhtemelen şirket üzerine alındığı için bireysel icould hesabını cihaz üzerindeki kilidini kaldırmıyorlar. aynısını bir iphone için geçerli olmadıgını, onun kilidini acabileceklerini soylediler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sen çalıp çalmadığını kanıtlayacak bir delil sunmadığın için ve herkeze açık bir forumda konu açtığın için yorum yapılabilir ve bu önyargılı yorumlar aldın diye hakaret etmen gerekmez.
yanlış anlamayın ama kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilim hocam.Burası bir teknoloji forumu ve ben de bunun için buraya yazıyorum. Çalıntı bir ürün olsa kendi icould hesabımla giriş yapmaktan bahsetmem zaten.

Şirketle iletişim denenebilir. Onun dışında icloud adresinde yedek numara/e-mail vs yok mu? bir de model nedir?

Geri