H Harun12 80+ Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Harun 10 Haziran 2022 #14 Affınıza sığınarak bir şey sormak istiyorum telefona bypass yapıldıktan sonra telefonu sıfırladım da tekrar benden iCloud hesabı istiyor mu
Affınıza sığınarak bir şey sormak istiyorum telefona bypass yapıldıktan sonra telefonu sıfırladım da tekrar benden iCloud hesabı istiyor mu
RTX3070 80+ Platinum Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 11,868 En İyi Cevap 7 Dahası Reaksiyon skoru 9,079 İsim RTX 3070 İlgilendiği Kategoriler Windows ve teknik sorunlar 10 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 Harun12 yazmış: Affınıza sığınarak bir şey sormak istiyorum telefona bypass yapıldıktan sonra telefonu sıfırladım da tekrar benden iCloud hesabı istiyor mu Devamı için tıklayın... İster. Onlar kalıcı değil. Ancak kendiniz cihazı açıp deneyebilirsiniz, beni de bilgilendirirsiniz.
Harun12 yazmış: Affınıza sığınarak bir şey sormak istiyorum telefona bypass yapıldıktan sonra telefonu sıfırladım da tekrar benden iCloud hesabı istiyor mu Devamı için tıklayın... İster. Onlar kalıcı değil. Ancak kendiniz cihazı açıp deneyebilirsiniz, beni de bilgilendirirsiniz.