DDR5 sisteme geçmeye gerek var mı?

Hocam ddr5 sisteme geçersem zaten çok güçlü bir sistem kurmaya niyetlenirim diye düşünüyorum. Bu yüzden belki de eşşeklik yapıp acele ediyorumdur diye konu açtım. Sanki sadece ram artı 7700xt alıp arkama birkaç sene daha yaslanmak fazlasıyla yeterli olacaktır.
ekran kartı tarafından yetersiz hissediyorsan güzel karar kankam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geçen sene 5kya almıştım hocam. Piyasasına bakarım ona göre bir fiyat belirlerim :)
şimdilerde de 5 6k ilanları var ama etmez gibi

Hocam ddr5 sisteme geçersem zaten çok güçlü bir sistem kurmaya niyetlenirim diye düşünüyorum. Bu yüzden belki de eşşeklik yapıp acele ediyorumdur diye konu açtım. Sanki sadece ram artı 7700xt alıp arkama birkaç sene daha yaslanmak fazlasıyla yeterli olacaktır.
Bütçe azsa hiç gerek yok iyi bir ekran kartı alıp rami 32 yapsan da yeter bence. Ben ddr4 r5 5600den ddr5 7500f geçtim ama öyle ahım şahım bir fark olmadı çünkü r5 5600 baya güçlü bir işlemci hele ki fiyatına göre

Son düzenleme:
Bütçe azsa hiç gerek yok bence iyi bir ekran kartı alıp rami 32 yapsan da yeter bence. Ben ddr4 r5 5600den ddr5 7500f geçtim ama öyle ahım şahım bir fark olmadı çünkü r5 5600 baya güçlü bir işlemci hele ki fiyatına göre
Dediğiniz gibi yapacağım hocam teşekkür ederim.

Geri