HouSH
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,517
world carda özel 3ay peşin fiyatına taksik imkanı varmış.4060 ti alacaksa 2.7 k daha koyup 16gb olanı almasını öneririrm.
world carda özel 3ay peşin fiyatına taksik imkanı varmış.4060 ti alacaksa 2.7 k daha koyup 16gb olanı almasını öneririrm.
aynen hocam benim aklımdan da böyle bir sistem geçiyor zaten en f/p kralı bu olur ama eksikleri var parçalar tek tek toplansa ikinci el ve yurtdışından alma imkanlarıyla daha iyi parçalarla daha ucuza gelebilirEkran kartına odaklanacaksanız şuna benzer bir sistem daha mantıklı olur;
İlerde upgrade yapmam daha mantıklı olur (amd’de 8000 serisi falan) diyorsan biraz daha bütçeyi zorlayıp am5 daha mantıklı![]()
Guild PBM | Intel i5-14600KF | 32 GB DDR5 | PNY RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
öyle bir sistem arıyorsan. hazır sistem alman gerekiyor.Çünkü hazır sistemlerde senin mantıkla aynı hem daha ucuz.Benim mantığım şudur pc dediğin şey eşittir ekran kartı demek diğer tüm bileşenler ekran kartını beslemek için var ekran kartı aralığında max çıkacağım seviye rtx4070 ki ben bunu fazla söyledim gerçekçi olursam xt6700 gibi başlar rtx 3070 gibi bile devam edebilirim ama bu ekran kartlarını max rtx 4070 kadar çıkarırken beni alt sistem olarak üzmeyecek min para vereceğim bir sistem arıyorum intel amd farketmez işlemci odaklı hiç bir işim yok ekran kartını beslesin yeter
Haklısınız hocam hazır sistem daha mantıklı ama dediğim gibi zamana yaymam gerek çünkü tamam bütçem belki 30k ya kadar çıkacak ama bu 30k nın 15k sını bir anda vereceğim o da en son alacağım ekran kartı olacak o ekran kartını alana kadar alt sistemimi hazır etmek istiyorumöyle bir sistem arıyorsan. hazır sistem alman gerekiyor.Çünkü hazır sistemlerde senin mantıkla aynı hem daha ucuz.
2.el almak senin için uygun olursa. sahibinden de ekran kartsız sistem satan çok. onları da incele istersenMesela r5 5600 veya r5 5600x in ikinci elini bulmak zor alan kullanıyor neden çünkü hala performansı yeterli bir işlemci upgrade gerektirmiyor https://www.garajonline.com.tr/amd-...ghz-35mb-am4-65w-mpk-2513?ref=akakce&v=1.53.1 o yüzden bu şekilde sıfır bir işlemci alabilirim ama isteğim özellikle yurtdışı fiyatlarıda baz almak gerek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Haklısınız hocam hazır sistem daha mantıklı ama dediğim gibi zamana yaymam gerek çünkü tamam bütçem belki 30k ya kadar çıkacak ama bu 30k nın 15k sını bir anda vereceğim o da en son alacağım ekran kartı olacak o ekran kartını alana kadar alt sistemimi hazır etmek istiyorum
pardon sarı site demek istemiştim2.el almak senin için uygun olursa. sahibinden de ekran kartsız sistem satan çok. onları da incele istersen
bu ekran kartsız am5 alt sistemi uyguna düşürmek istiyorum adam ekran kartını uyguna almak için alıyor anakart işlemci ram 3lüsü genelde a620m+r5 7500f +8gb kötü ram şeklinde satıyor bulsam çok güzel olur ama zor olsa iyi olur ama onların sorunuda şu r5 7500f tamam çoğu am4 işlemciden iyidir r7 5800x ten bile iyi o cepte hadi ramde ucuz bir şey zaten değiştirilir de a620m ile benim dediğim ekran kartı veya ileriye dönük durumu nasıl olur bilemiyorum birde o hazır sistemlerde öyle anakartlar kullanıyorlarki colrfulmuş astrocmuş biostarmış en en ucuzunu takıyorlar öyle bir anakart sorun çıkarırmı çıkarırsa elden çıkartmakta dert olur.Tartıştıkça fikirlerden yararlanıyorum ddr5 e karar verdim r5 7500f i ve ekran kartınıda yurtdışından alırım anakartı yurtdışından alamam bulamam hem büyük olur fln ana bileşen olarak işlemci ve ekran kartı diyelim2.el almak senin için uygun olursa. sahibinden de ekran kartsız sistem satan çok. onları da incele istersen
pardon sarı site demek istemiştim![]()
İlk attıklarım işini görür. 1 yıl içinde alacakmışsin zaten . İnce hesap her cuma indirim yapıyor bazı parçalarda . Her cuma takip et . Öyle öyle tamamla bencebu ekran kartsız am5 alt sistemi uyguna düşürmek istiyorum adam ekran kartını uyguna almak için alıyor anakart işlemci ram 3lüsü genelde a620m+r5 7500f +8gb kötü ram şeklinde satıyor bulsam çok güzel olur ama zor olsa iyi olur ama onların sorunuda şu r5 7500f tamam çoğu am4 işlemciden iyidir r7 5800x ten bile iyi o cepte hadi ramde ucuz bir şey zaten değiştirilir de a620m ile benim dediğim ekran kartı veya ileriye dönük durumu nasıl olur bilemiyorum birde o hazır sistemlerde öyle anakartlar kullanıyorlarki colrfulmuş astrocmuş biostarmış en en ucuzunu takıyorlar öyle bir anakart sorun çıkarırmı çıkarırsa elden çıkartmakta dert olur.Tartıştıkça fikirlerden yararlanıyorum ddr5 e karar verdim r5 7500f i ve ekran kartınıda yurtdışından alırım anakartı yurtdışından alamam bulamam hem büyük olur fln ana bileşen olarak işlemci ve ekran kartı diyelim
Yeni soru şu r5 7500f in üstüne çıkayım mı anakartı ne alayım
b650m mi a620m mi aradaki farka değermi ve gigabyte a620m olanı beğendim ama bakacazz7500f, msı b650m-p
tabi değer bomboş a620 anakart alınmazb650m mi a620m mi aradaki farka değermi ve gigabyte a620m olanı beğendim ama bakacazz
asus gigabyte msi olabilir şu biostar astrock sevimyorum bios ekranı kötü olan kart almam