Öneri Colorful battle ax b650 plus v15 mi v14 mü

Reaksiyon skoru
12
v15 wifi modfeli olması dışında ne farkı var ?
ayrıca bunlardan biri yerine msi pro b650m p alıcaktım ama bunlar epey bi ilgimi çekti bütçem 6k yaklaşık 400-500 kadar da çıkabilirim sizce hangi anakartı alırsam daha iyi olur

işemci 7500f olucak ileride 7800x3d ye yükselticem
ekran kartı rx6700xt
ramlar 2x16 olucak ama ileride 2 tane daha ekleyip 64 yapmayı düşünüyorum

eğer 6k bütçede bunlardan daha performanslı 2 ram slotlu bir model varsa almayı düşünebilirim isteğim bu bütçede en ileriye dönük olan ve paramın yeteceği şeyi almak

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
ayrıca bunlardan biri yerine msi pro b650m p alıcaktım ama bunlar epey bi ilgimi çekti bütçem 6k yaklaşık 400-500 kadar da çıkabilirim sizce hangi anakartı alırsam daha iyi olur

ekran kartı rx6700xt

eğer 6k bütçede bunlardan daha performanslı 2 ram slotlu bir model varsa almayı düşünebilirim isteğim bu bütçede en ileriye dönük olan ve paramın yeteceği şeyi almak

2 amper fazla v14 model 660 amper yapar

ekran kartı rx6700xt

Bende de white wifi var 7800x3d ile kullanıyorum taş gibi kart sorunsuz.

Birde v15 4 Ram slotlu ama amd de 4 Ram slotundan hiç bir zamana istediğin performansı alamayacaksın

Bende de white wifi var 7800x3d ile kullanıyorum taş gibi kart sorunsuz.
Mosfet soğutuculu anakarta 7800x3d taktığın için tebrik ederim adamsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eğer 2 ram slotlu bunlardan daha iyi bir kart varsa onu da alabilirim amacım paramın hakkını verebilecek en iyi kart
Atx kart arıyorsan atabilirim ama 8k onlar

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

eyw

amacım daha üste çıkmadan 6-6500 tl altında fiyatı olan en iyi kartı alıcam

Pekte bir fark yok fiyatına göre çok iyi anakartlar bunlar amd de hiç bir zaman aorus dışında 4 ramden tam performans alamıyacaksın 3600mhz olarak çalışıyor 2 slotlu ramliyi al geç

Colorfulu al
4.5 k yı esnete esnete 7k yaptım :D daha ucuz bir şey var mı hocam çünkü daha işlemci ram ve psu alıcam ramlere para yetmeyebilir

4.5 k yı esnete esnete 7k yaptım :D daha ucuz bir şey var mı hocam çünkü daha işlemci ram ve psu alıcam ramlere para yetmeyebilir
İndirimde 6-5.5k ya felan düşüyor Gaming gecesinde veya başka yerlerden indirim kovala

Geri