Yardım GAMİNG GECESİ COLORFUL BATTLE-AX B650A-GHA WIFI V14 DDR5 7600MHz ALINIR MI

Bi de b650 serisi artık desteklenmeyecek falan diyorlardı sorun yaşar mıyım ileride?
hocam ben de az önce satın aldım, güncellemeler uzun süre gelir zaten.Bi de bu anakartta çoğu b650den farklı olarak pcie 5.0 desteği var.Normalde bu fiyata asla olmayan bir şey

vrm faz sayısı, m2 yuva sayısı, soğutucular vs. her şeyiyle dopdolu anakart

hocam ben de az önce satın aldım, güncellemeler uzun süre gelir zaten.Bi de bu anakartta çoğu b650den farklı olarak pcie 5.0 desteği var.Normalde bu fiyata asla olmayan bir şey
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın. :) ben de alacağım sanırım b850 olanla 500 lira fark bar arada ama ne farkları var bilmiyorum

Bi de şu var hocam b850 olarak hangisini alayım sizce? Arada 500 lira var sadece
bir alt modelinin 850 versiyonu bu.Doluluk anlamında b650 olan daha iyi.Hem bu mATX, b650 olan ATX.Ona göre seçimini yap.Ben büyük kasa kullanacağım için ATX tercih ettim ama m100r gibi kasalardan alacaksan b850 daha iyi, zaten 650yi takamazsın

Bi de b650 serisi artık desteklenmeyecek falan diyorlardı sorun yaşar mıyım ileride?
dostum desteklenmeyecek diye bir şey yok yeni üretim olmayacak çünkü b850 ile b650 aynı. sadece b650 ismini bırakacaklar b850den devam edecekler bunları nereden çıkarıyorsunuz sen bu kartı al gerisini boşver.

dostum desteklenmeyecek diye bir şey yok yeni üretim olmayacak çünkü b850 ile b650 aynı. sadece b650 ismini bırakacaklar b850den devam edecekler bunları nereden çıkarıyorsunuz sen bu kartı al gerisini boşver.
Ben çıkarmıyorum :D Öyle okudum forumlarda sadece. Bu kartı alıyorum teşekkürler şimdiden..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir alt modelinin 850 versiyonu bu.Doluluk anlamında b650 olan daha iyi.Hem bu mATX, b650 olan ATX.Ona göre seçimini yap.Ben büyük kasa kullanacağım için ATX tercih ettim ama m100r gibi kasalardan alacaksan b850 daha iyi, zaten 650yi takamazsın
Benim de büyük hocam B650 alıyorum o yüzden hem de faz sayısı daha fazlaymış.

Akakçede en ucuz 8k bu fiyata da alınır daha ucuza olursa daha iyi olur çok iyi anakart. Colorful kullanmamış bazı mahlukatlar dolaşıyor forumda onlara aldırma.
Marka adı altında üretilen çok iyi anakart modelleri var gerçekten aldırış etmeyin :)

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Geri