çalışır merak etme yeni çıkacakları bile besler.Hocam merhaba, Rog karta gerek yok demiştiniz bu kartı alsam 98003d veya 78003d sorunsuz çalışır mı tam güçte?
çalışır merak etme yeni çıkacakları bile besler.Hocam merhaba, Rog karta gerek yok demiştiniz bu kartı alsam 98003d veya 78003d sorunsuz çalışır mı tam güçte?
Bi de b650 serisi artık desteklenmeyecek falan diyorlardı sorun yaşar mıyım ileride?Alınır kaçırma.
hocam ben de az önce satın aldım, güncellemeler uzun süre gelir zaten.Bi de bu anakartta çoğu b650den farklı olarak pcie 5.0 desteği var.Normalde bu fiyata asla olmayan bir şeyBi de b650 serisi artık desteklenmeyecek falan diyorlardı sorun yaşar mıyım ileride?
çalışır merak etme yeni çıkacakları bile besler.
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın.hocam ben de az önce satın aldım, güncellemeler uzun süre gelir zaten.Bi de bu anakartta çoğu b650den farklı olarak pcie 5.0 desteği var.Normalde bu fiyata asla olmayan bir şey
bir alt modelinin 850 versiyonu bu.Doluluk anlamında b650 olan daha iyi.Hem bu mATX, b650 olan ATX.Ona göre seçimini yap.Ben büyük kasa kullanacağım için ATX tercih ettim ama m100r gibi kasalardan alacaksan b850 daha iyi, zaten 650yi takamazsın![]()
COLORFUL BATTLE-AX B850M-PLUS WIFI V14 DDR5 7600MHz mATX AM5 Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bi de şu var hocam b850 olarak hangisini alayım sizce? Arada 500 lira var sadece
dostum desteklenmeyecek diye bir şey yok yeni üretim olmayacak çünkü b850 ile b650 aynı. sadece b650 ismini bırakacaklar b850den devam edecekler bunları nereden çıkarıyorsunuz sen bu kartı al gerisini boşver.Bi de b650 serisi artık desteklenmeyecek falan diyorlardı sorun yaşar mıyım ileride?
Ben çıkarmıyorumdostum desteklenmeyecek diye bir şey yok yeni üretim olmayacak çünkü b850 ile b650 aynı. sadece b650 ismini bırakacaklar b850den devam edecekler bunları nereden çıkarıyorsunuz sen bu kartı al gerisini boşver.
Benim de büyük hocam B650 alıyorum o yüzden hem de faz sayısı daha fazlaymış.bir alt modelinin 850 versiyonu bu.Doluluk anlamında b650 olan daha iyi.Hem bu mATX, b650 olan ATX.Ona göre seçimini yap.Ben büyük kasa kullanacağım için ATX tercih ettim ama m100r gibi kasalardan alacaksan b850 daha iyi, zaten 650yi takamazsın
5070 düşünebilirsin fiyatı ve kalitesi uygun elindeki parçaları komple elinden çıkartıp sıfırdan dizme şansın olabilirEYV BAŞKA alabileceğim bir şey var mı reis ordan
Marka adı altında üretilen çok iyi anakart modelleri var gerçekten aldırış etmeyinAkakçede en ucuz 8k bu fiyata da alınır daha ucuza olursa daha iyi olur çok iyi anakart. Colorful kullanmamış bazı mahlukatlar dolaşıyor forumda onlara aldırma.