Arama sonuçları: *

1. habbassaka

Uzay montaj için power switch

temuda görüyorum 100tl civarında oluyor vergisi falan taş çatlasın 200 tutar Bilgisayar Harici Masaüstü Anahtarı
  2. habbassaka

ASUS'un VG24VQR monitörde yatay çizgiler oluştu

kablo zedelenmiş olabilir bu tarz sorunlar deneme yanılmayla bulunuyor ancak ama monitorun kendi bios ekranında bu yoksa sorun monitor harici bir yerde
  3. habbassaka

Hangi windows yüklemeliyim ? Acil yardım pls

keyi girin büyük ihtimal sistem size geçerli keyin versiyonuna dönmek için soru soracak
  4. habbassaka

Kasayı Temizledikten Sonra Bilgisayar Kendi Kendine Yeniden Başlatıyor

anakart modelini bilmiyorum ama 24pin dışında cpu güç girişini de taktınız mı 4-6-8 pin olur genelde veya cpu soğutucusunun çalıştığına fanın stabil çalıştışından emin miyiz? yorgunluk olur unutulur macun sürmeden takmıöş olabilir misiniz? bunlar tamsa ya bir yerde kısa devre oluyor veya...
  5. habbassaka

❗❗YARDIM❗❗ CS DEYKEN PC KENDİ KENDİNE SS ALDI

cl commandqueue cq server set re-sync at cmd bu şekilde aratınca çıkıyor
  6. habbassaka

❗❗YARDIM❗❗ CS DEYKEN PC KENDİ KENDİNE SS ALDI

int baktım bir çok kişinin başına gelmiş ama bir neden belirten yok. normal gibi duruyor lakin community server da oynadıysanız veya faceit gibi matchmaking sunucularında oynadıysanız, veya atölyeden harita indirip girdiyseniz, başınıza bu durumun gelmesi olası.
  7. habbassaka

GÜÇLÜ OYUNDA PC KAPANIYOR

psu da sorun olabilir veya ramlerde
  8. habbassaka

R5 3600 Fifa25'de kapanıyor

ısındıgı için kaoanıyordur
  9. habbassaka

EKRAN KARTI TAKMAMA YARDIM ACİL

sana en büyük yardımcı ve klavuz olacak tavsiye, youtube yaz çeşit çeşit video var.
  10. habbassaka

BİLGİSAYARIMI MAHALLE BİLGİSAYARCISINDA VERDİM MONTAJ ETSİN DİYE

OFF BOMBA FIRINA VERİLMİŞ. REZZZZZ
  11. habbassaka

Oyunlarda nesneler geç yükleniyor / drop sorunu

büyük iht depolama biriminde bir sorun olabilir veya ramlerle alakalı bir durum da olabilir
  12. habbassaka

Cs2 itemlerim durduk yere satılıp daha ucuz itemleri pahalıya alındı

yüklediniz korsan oyun, program var mı? veya kullandığınız mobil uygulama? veya anydesk, teamspeak gibi uygulamalar var mı? kullandıgınız browser eklentisi veya vpn programları her şey olabilir geçmiş olsun
  13. habbassaka

En Güncel ve En Hafif Linux Dağıtımı Hangisi

Merhaba, kişisel kullanım amacıyla, evimde bir sunucu kurucam linux dağıtımlarından hangisini seçmeliyim? grafik, görselle işim olmayacak cihaz arkaplanda çalışacak en güncel ve en hafif(sistem belleklerini sömürmeyecek) linux dağıtımını öğrenmek istiyorum. bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı...
  14. habbassaka

OEM key aldım Retail çıktı

onlarda ne sattıklarını bilmiyor ki. retail genelde sorun oluyor en güzeli her anakart değiştiğinde 30₺ bir oem atmak daha mantıklı, anakarta bağlı ömürlük lisans
  15. habbassaka

Sinirliyken kaza oldu ve iç ekran kırıldı. Tamiri olur mu?

valla ben geçen sene yaptırmıştım televizyonu 3 te 2 fiyatına falan gelmişti belki biraz daha altındaydı mesela bir de çıkma panel vardı yarı yarıya fiyat vermişti ama ben istememiştim. bu durum ustadan ustaya değişen bir durum olduğu için bir şey demek zor ama fiyat konusunda öyle bire bir...
  16. habbassaka

nasıl bir panel takacağını konuşman lazım şuan burdan ne desek boş ama sen istediğin özellikleri söylersen o tedarikçisinden ayarlar
  17. habbassaka

kendi servisinde değil de mahalle televizyoncusunda biraz daha uyguna panel takarlar ha takılan panel gaming mi olur onu konuşmak lazım. ben benim televizyonun paneli televizyoncuya yaptırmıştım eskisinden bir farkı yoktu
  18. habbassaka

Oyuna Girince Ekran Kartından Ses Geliyor

fiyatta bir avantaj kaybetmiyorsan hiç vakit kaybetme iade imkanı varsa iade et. başka bir yerden al. en etkili çözüm bu. asusta 10 cihaz coil whine için garantiye gittiyse 9 u işlem görmeden geri dönmüştür.
  19. habbassaka

sesi aşırı fazla(?) bulurlarsa yapıyorlar lakin onun dışında normal diyip geri gönderiyorlar cihazı. bazı markalar bu sorunu garanti kapsamında değerlendiriyor araştırmak lazım. asus sesi fazla bulursa değişim yapabilir.
  20. habbassaka

iade edeceksen hiç karttan ses falan geliyo belirtme kartın performansını beğenmedim veya tipini beğenmediğini söyle aksi durumda seni garantiye yönlendirmek için ellerinden geleni yapacaklar. bu durumda da ya cihaz tamir görecek ya da hiç bir şey olmadan geri size verilecek. yaşadığın sorun...
Top Bottom