Neler Yeni

❗❗YARDIM❗❗ CS DEYKEN PC KENDİ KENDİNE SS ALDI

Bimmerx

80+
Konsolu açıp böyle kodlar saymaya başladı sonra steam ekran görüntüsü aldı resimdekini
Steam envanterim dolu virüs mü yedim bilen var mı
Steam şifremi değiştirdim
1734035867574.png

1734035791711.png

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,357
İsim
Berk
int baktım bir çok kişinin başına gelmiş ama bir neden belirten yok. normal gibi duruyor lakin community server da oynadıysanız veya faceit gibi matchmaking sunucularında oynadıysanız, veya atölyeden harita indirip girdiyseniz, başınıza bu durumun gelmesi olası.

Bimmerx

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
int baktım bir çok kişinin başına gelmiş ama bir neden belirten yok. normal gibi duruyor lakin community server da oynadıysanız veya faceit gibi matchmaking sunucularında oynadıysanız, veya atölyeden harita indirip girdiyseniz, başınıza bu durumun gelmesi olası.
rekabetçi oynarken oldu. nereden baktınız ben de baktım da bişe bulamadım

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
ele geçirmek isteyen bir virüs olsa muhtemelen hesabı anında uçururlardı (sanırsam)

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
883
İsim
Mehmetcan İvrendi
Konsolu açıp böyle kodlar saymaya başladı sonra steam ekran görüntüsü aldı resimdekini
Steam envanterim dolu virüs mü yedim bilen var mı
Steam şifremi değiştirdim
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Eğer Bir Özel bir sunucu değilse yani topluluk sunucuları/Face it vs. Değilse normal Oyunda ki öyle tahmin ediyorum Muhtemelen %99 ihtimal ile Endiselenecek bir şey yok Valve CS 2 Sunucularında bir şey yapıyor Yani Yeni bir şey geliyor muhtmelen

Teorilerim

1-Açıkçası operasyon olabilir belki yakın zamanda geleceği söylentileri vardı (Ama tabi operasyon vs. İçin böyle bir şey olacağını sanmıyorum)

2- Normalde Duruma bakarsak Tüm herkesi server'dan attıysalar mantıken Yeni bir anti chat gibi vs. Yani kısaca güvenlik ile alakalı bir güncelleme veya sorun olma olasılığı Daha yüksek (Ama Söz konusu Valve ve yıllardır Hilelerden Korunmak için antichat vs. Güncellemesi getirmediyse muhtemelen şimdide getirmez)

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,357
İsim
Berk
Top Bottom