Arama sonuçları: *

1. leavemealone

Ekran kartı driver yükleyince ekran gidip geliyor USB sesi geliyor.

Stabil driver indirip şu an kullandığın driver sürümünü DDU ile kaldırıp bilgisayarı yeniden başlatırken internet bağlantısını kesip indirdiğin stabil driveri kurmayı dene bı ihtimal Windows ile senin kurduğun driver çakışıyor olabilir
  2. leavemealone

Sistemim iyi olmasına rağmen gereksiz donmalar ve düşüş yaşıyorum

Throttlestop indirip Bd prochot tikini kaldırmayı dene Amd'de durum ne bilmiyorum fakat Intel 12-13. Nesil için Bd prochot kilitli sende değilse deneyebilirsin
  3. leavemealone

Çözüldü✓ SİSTEMİMDE DARBOĞAZ VAR! NAPMALIYIM?

nerden anladınız darboğaz olduğunu o işlemci o ekran kartını gayet besler ram çift kanal mı ?
  4. leavemealone

kredi kartı hesap kesim tarihinden sonra para iadesi

Amazondan bir ürün almıştım ürünü iade ettim para iadesi hesap kesim tarihinden sonra yapıldı. Dönem borcunda o taksit hala var ne yapmam gerekiyor?
  5. leavemealone

Kasa çok ısınıyor cam elimi yakıyor

İslemci ne? Ekran kartı ne? Kasa mesh mi? Kac fan var? Münecim miyiz?
  6. leavemealone

Oyun akıcılığına dair

oyun akıcılığını elektrik tesisatı bile belirliyor o yüzden montaj olduğunu sanmıyorum 1709653862 sırf akıcı oynayamadğım için bilgisayarımı satmayı düşünüyorum psikolojik diyen bile gördüm de alakası yok başka bilgisayarlarda da aynı oyunları denemişliğim oldu benim bilgisayar akıcı değil...
  7. leavemealone

Kasadan gelen cızırtı sesi

Coil whine'dır yüksek ihtimal çözümü yok ama driver sürümü degisince azalma ihtimali var
  8. leavemealone

Kasamın icine baska ne yapabilirim?

Kasa kasa değil harem
Top Bottom