Neler Yeni

Oyun akıcılığına dair

Milosz

80+
Örneğin Valorant oynarken benim gözüme oyun bu kadar akıcı gelmiyor bu video montaj hilesi mi yoksa benim monitör veya sistemde mi bir hata var?

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
Bu dünyada fanı olabileceğim tek şey BERSERK'tir
İsim
F.M.
oyun akıcılığını elektrik tesisatı bile belirliyor o yüzden montaj olduğunu sanmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

sırf akıcı oynayamadğım için bilgisayarımı satmayı düşünüyorum psikolojik diyen bile gördüm de alakası yok başka bilgisayarlarda da aynı oyunları denemişliğim oldu benim bilgisayar akıcı değil bileşen olarak bir sıkıntı olduğunu da düşünmüyorum denemedeğim ayarda kalmadı yok gsync aç yok şunu aç bunu aç hiçbir türlü verim alamadım büyük ihtimal evin elektrik tesisatında var problem

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
İbrahim Öztürk
Örneğin Valorant oynarken benim gözüme oyun bu kadar akıcı gelmiyor bu video montaj hilesi mi yoksa benim monitör veya sistemde mi bir hata var?
Akıcılık için en iyi şey kare sabitlemedir. Herkes gecikmeyi artırır diyor ama alakası yok asıl azaltır çünkü ani kare yükseliş ve düşüşleri biter fps sabit olur bu yüzden vsync veya dikey senkronizasyonu aç.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
biraz bakış açısı hocam.
Mesela ben laptopumda donma olmamasına rağmen donuyor gibi gözüküyor bana çünkü artık ona takılmışım tavsiyem gözünüz alıştıkça daha akıcı gelecektir oyun.
He bu olaylarda donanımınız ve bunun ne kadar sağlıklı beslendiği de önemli.

kemal k.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Kemal
Senin sistemin bu adamınkinin yanına yaklasabilirse aynıdır

kırmızışarapp

80+ Silver
Monitörün iyi olması ve artı olarak videonun profesyonelce çekilmiş olması diyebilirim herhalde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,071
Üyeler
167,050
Son üye
Onur Kara
Top Bottom