Arama sonuçları: *

1. me1ster

10600K 6700XT düşük fps sorunu

upppp
  2. me1ster

10600K 6700XT düşük fps sorunu

arkadaşlar selamlar bu iki bileşene sahibim cpu 4.5ghzlerde 6700xt ise kendi oc modunda ve fsr falan filan acık çoğunluğun önerdiği ayarları yaptım ama ona rağmen valorantta 250 fps i geçemiyorum ara ara input lag oluyor takılmalar oluyor ne kart ne cpu ısınıyor onda bir sorun yok ancak forza 5...
  3. me1ster

Fanlarımın fan kumandası çalışmıyor

3lü set ve kontrolcülü fanlarım var alalı 7 8 ay oldu pilin arasına koyulan plastik olmasına rağmen su an ne rgbsini ne de fan devir hızlarını değiştirebiliyorum ama kumandada kırmızı ısık yanıyor arkadaşlar. Sorun ne olabilir ne yapmam lazım ? Fanların markası gameforce.
  4. me1ster

Çözünürlük ile ilgili garip bir sorum var

DSR açmış olabilir misin?
  5. me1ster

WİN11 Mavi Ekran hatası

resim nerede
  6. me1ster

Stres testi arka planda açık olması sorun yaratırmı

aynı anda 2 test yaparsan çok sağlıklı bir sonuç alamazsın
  7. me1ster

Çözüldü✓ -ACİL-ANAKART HATASI

mutlu oldum kardeşim rica ederim
  8. me1ster

Çözüldü✓ -ACİL-ANAKART HATASI

redditte bu başlıkta monitörünü 30 sn fişten gpudan çekmeni ve daha sonra tekrar takmanı söylüyor böyle düzelmiş
  9. me1ster

Masaüstü Bilgisayarıma Laptopu İkinci Ekraen Olarak Bağlama

o nası baslık elraen diye okudum :D
  10. me1ster

keylogger tespiti hk.

atıcam zaten de dediğim gibi atsam olur mu
  11. me1ster

keylogger tespiti hk.

arkadaşlar 8tb bir hddm var taşınabilir oyunları direkt taşısam geri program files içine bırakmaya calıstıgımda oyunlar açılır mı? belgelerim klasörüyle beraber taşısam
  12. me1ster

keylogger tespiti hk.

Arkadaşlar internetten bir dosya indirmiştim keylogger olabilir 1 ay içinde mail steam epic facebook valorant amazon her türlü hesap patladı geri aldım malwarebytes tarama yaptım üç beş çıkan şeyi sildim ayrıca oyunlardayken arada bir bi exe dosyası açılıyor cmd ekranında sonra kapanıyor şu an...
  13. me1ster

pc geldi ama ışık kumandası yok

kasayla gelen fanlar ya kasa kontrolcüsüne ya da anakarta bağlanır ilk seçenekse kasada illaki tuşu vardır, diğer seçenek ise anakarta bağlı olarak mystic light (msi) aura sync (asus) gibi programlarla düzenlenebiliyor onun dışında 3lü argb fanlardan alırsan kontrolcü ve kumanda ile geliyor...
  14. me1ster

oyunlarda ara sahnede fps düşüşü

Ara sahnelerinin çoğu sinematiktir yani bir nevi interaktif video gibi o yüzden o fpsler normal
Top Bottom