Neler Yeni

keylogger tespiti hk.

me1ster

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Mert C.
Arkadaşlar internetten bir dosya indirmiştim keylogger olabilir 1 ay içinde mail steam epic facebook valorant amazon her türlü hesap patladı geri aldım malwarebytes tarama yaptım üç beş çıkan şeyi sildim ayrıca oyunlardayken arada bir bi exe dosyası açılıyor cmd ekranında sonra kapanıyor şu an herhangi bir hesabıma erişmeye çalışan yoktu ama bugün yine mail geldi amazon giriş denemesi diye bazen endonezya bugün de nijerya konumlu geldi format dışında nasıl tespit edebilirim bu sorunu

federalper

80+ Silver
format dışı antivirüsün tespit ettiği her şeyi sildiysen mecbur format gibi

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
Arkadaşlar internetten bir dosya indirmiştim keylogger olabilir 1 ay içinde mail steam epic facebook valorant amazon her türlü hesap patladı geri aldım malwarebytes tarama yaptım üç beş çıkan şeyi sildim ayrıca oyunlardayken arada bir bi exe dosyası açılıyor cmd ekranında sonra kapanıyor şu an herhangi bir hesabıma erişmeye çalışan yoktu ama bugün yine mail geldi amazon giriş denemesi diye bazen endonezya bugün de nijerya konumlu geldi format dışında nasıl tespit edebilirim bu sorunu
kesinlikle temiz format at bazı keyloggerlar çok kalitelidir virüsler algılanamaz olabilir temiz format hemen

cukumera21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Hasan Kaya
Format at kendini güvene al

me1ster

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Mert C.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
format dışı antivirüsün tespit ettiği her şeyi sildiysen mecbur format gibi

kesinlikle temiz format at bazı keyloggerlar çok kalitelidir virüsler algılanamaz olabilir temiz format hemen

Format at kendini güvene al
arkadaşlar 8tb bir hddm var taşınabilir oyunları direkt taşısam geri program files içine bırakmaya calıstıgımda oyunlar açılır mı? belgelerim klasörüyle beraber taşısam

cukumera21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Hasan Kaya
arkadaşlar 8tb bir hddm var taşınabilir oyunları direkt taşısam geri program files içine bırakmaya calıstıgımda oyunlar açılır mı? belgelerim klasörüyle beraber taşısam
Kanka keyloggerlerde pcende ne yaparsan adamın önüne düşer bu yüzden format gerekli.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,306
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Valla ben 3 kere steam şifremi değiştim 3 kere de format attım ama her seferinde STEAM hesabıma random bir ülkeden giriş yapılma deneniyor. Artık saldım :D Senin durum baya ciddi ama format bence direkt.

me1ster

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Mert C.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom