Neler Yeni

oyunlarda ara sahnede fps düşüşü

allpha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
samet yüksel
Merhaba arkadaşlar yeni sistem aldım rx 6700 xt ryzen 5 5600 işlemci var ve indirdiğim oyunlarda fps sıkıntısı yaşıyorum. örnek fifa 22 oyun içi 300 fps verirken oyun ara sahneleri ve menüde 20 fps alıyorum aynısı the witcher 3 de de oluyor ara sahne 25 fps falan vede oyunu aralarda drop yiyorum çok canımı sıkmaya başladı gta 5dede ekran kartı 12 gb olmasına rağmen 8 gb video memory gösteriyor bilgisi olan varsa bir yardımcı olsun

El-Turco

80+ Bronze
ara sahne sinematiklerini video gibi dğşünün kaç mesela forzada 30 diye biliyorum böyle olması normal
Mesaj otomatik birleştirildi:

drop olaylarınızın üzerine düşün ama konuyla alaksız bence

me1ster

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Mert C.
Ara sahnelerinin çoğu sinematiktir yani bir nevi interaktif video gibi o yüzden o fpsler normal

allpha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
samet yüksel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ara sahne sinematiklerini video gibi dğşünün kaç mesela forzada 30 diye biliyorum böyle olması normal

drop olaylarınızın üzerine düşün ama konuyla alaksız bence
fifa 22de anasayfa 20 fps veriyor ve net şekilde kastığını hissediyorum

allpha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
samet yüksel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ara sahnelerinin çoğu sinematiktir yani bir nevi interaktif video gibi o yüzden o fpsler normal
amd software dan bazı ayarlarla oynadım ve fps ansayfada 144de sabitledi sonra tekrardan bir süre sonra bozuldu tekrar aynı ayarı yapmama rağmen yükselme olmadı çok can sıkmaya başladı

tam ekran penceresiz oynuyorsunuz değil mi
tam ekranda oynuyorum

El-Turco

80+ Bronze
amd software dan bazı ayarlarla oynadım ve fps ansayfada 144de sabitledi sonra tekrardan bir süre sonra bozuldu tekrar aynı ayarı yapmama rağmen yükselme olmadı çok can sıkmaya başladı

tam ekranda oynuyorum
ddu ile kart driverını tamamen silip yükleyin derim

Top Bottom