Neler Yeni

pc geldi ama ışık kumandası yok

AprnHaci

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Alperen Demirezen
ışık ayarlama kumandası yok alsatçı birinden aldım kumanda nereye konuluyor her kutuya baktım ama bulamadım

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,490
İsim
Çağatay
ışık ayarlama kumandası yok alsatçı birinden aldım kumanda nereye konuluyor her kutuya baktım ama bulamadım
Kumandalı olduğuna eminmisiniz kimi kasada power-reset tuşunun orda rgb tuşuna bağlanıyor, onlarda kumanda olmuyor.

me1ster

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Mert C.
kasayla gelen fanlar ya kasa kontrolcüsüne ya da anakarta bağlanır ilk seçenekse kasada illaki tuşu vardır, diğer seçenek ise anakarta bağlı olarak mystic light (msi) aura sync (asus) gibi programlarla düzenlenebiliyor onun dışında 3lü argb fanlardan alırsan kontrolcü ve kumanda ile geliyor ilgilenirsen link atabilirim

panizher

80+ Silver
Anakart destegi varsa programla yoksa kasa uzerinde tusla yoksa kontrolcuyle gelir

AprnHaci

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Alperen Demirezen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kumandalı olduğuna eminmisiniz kimi kasada power-reset tuşunun orda rgb tuşuna bağlanıyor, onlarda kumanda olmuyor.
vatanın 9k'ya çıkardığı rtx 2060'lı sistemin msi kasası msi mag force m100r olması gerek

AprnHaci

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Alperen Demirezen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

AprnHaci

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Alperen Demirezen
düğmesi var kasada
peki bir sorum daha olacak bu kasa windows deneme sürümü ile mi geliyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:

kasayla gelen fanlar ya kasa kontrolcüsüne ya da anakarta bağlanır ilk seçenekse kasada illaki tuşu vardır, diğer seçenek ise anakarta bağlı olarak mystic light (msi) aura sync (asus) gibi programlarla düzenlenebiliyor onun dışında 3lü argb fanlardan alırsan kontrolcü ve kumanda ile geliyor ilgilenirsen link atabilirim
deneme sürümü ile mi geliyor?

AprnHaci

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Alperen Demirezen
Top Bottom