Kumandalı olduğuna eminmisiniz kimi kasada power-reset tuşunun orda rgb tuşuna bağlanıyor, onlarda kumanda olmuyor.ışık ayarlama kumandası yok alsatçı birinden aldım kumanda nereye konuluyor her kutuya baktım ama bulamadım
kasayla gelen fanlar ya kasa kontrolcüsüne ya da anakarta bağlanır ilk seçenekse kasada illaki tuşu vardır, diğer seçenek ise anakarta bağlı olarak mystic light (msi) aura sync (asus) gibi programlarla düzenlenebiliyor onun dışında 3lü argb fanlardan alırsan kontrolcü ve kumanda ile geliyor ilgilenirsen link atabilirimışık ayarlama kumandası yok alsatçı birinden aldım kumanda nereye konuluyor her kutuya baktım ama bulamadım
vatanın 9k'ya çıkardığı rtx 2060'lı sistemin msi kasası msi mag force m100r olması gerekKumandalı olduğuna eminmisiniz kimi kasada power-reset tuşunun orda rgb tuşuna bağlanıyor, onlarda kumanda olmuyor.
o kasanın kumandası yok, bana da gelmedivatanın 9k'ya çıkardığı rtx 2060'lı sistemin msi kasası msi mag force m100r olması gerek
düğmesi var kasadanasıl ayarlayacağım?
peki bir sorum daha olacak bu kasa windows deneme sürümü ile mi geliyor?düğmesi var kasada
Kumandalı olduğuna eminmisiniz kimi kasada power-reset tuşunun orda rgb tuşuna bağlanıyor, onlarda kumanda olmuyor.
kasayla gelen fanlar ya kasa kontrolcüsüne ya da anakarta bağlanır ilk seçenekse kasada illaki tuşu vardır, diğer seçenek ise anakarta bağlı olarak mystic light (msi) aura sync (asus) gibi programlarla düzenlenebiliyor onun dışında 3lü argb fanlardan alırsan kontrolcü ve kumanda ile geliyor ilgilenirsen link atabilirim
deneme sürümü ile mi geliyor?Anakart ne
hayır, freedospeki bir sorum daha olacak bu kasa windows deneme sürümü ile mi geliyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:
deneme sürümü ile mi geliyor?
O kişiye sor knkışık ayarlama kumandası yok alsatçı birinden aldım kumanda nereye konuluyor her kutuya baktım ama bulamadım