Arama sonuçları: *

1. onurorkun

pc sıfırladıktan sonra acamıyorum

formatladım en son yerdeyım bir dakika bekleyın dıyor kac dakıka oldu
  2. onurorkun

evt sıfırlarken kapamıs napcam anlamadım formatlasam duzelırmı acaba
  3. onurorkun

arkadaslar yenı pc aldım 2 el sıfırlamıs sonra kapatmıs bole ekranda kaldım nasıl yapıcam yardım edermısınız
  4. onurorkun

bilgisayara gôrüntü gelmiyor kapaniyor

pc silmek icin acdim sonra baslattim acilip kapandi ramleri cikarip taktim gene ayni tekini taktim goruntu gelmiyo no singal diyo 20 saniye sonra pc kapaniyoe napicam 1628442579 ramleri silgi ile sildim düzeldi
  5. onurorkun

Steam apex legends hesap değiştirme

tm oldu teşekkür ederim
  6. onurorkun

Steam apex legends hesap değiştirme

Arkadaşlar Steam'de Apex Legend'si indirdim ve oyunu açtıktan sonra Origin hesabı bağlama ekranı geldi ben de hesabımı bağladım fakat yanlış hesabı bağlamışım. Şimdi ise yanlış bağladığım hesabımı silip asıl hesabımı bağlamak istiyorum fakat henüz bir yol bulamadım. Gerçekten çözümü yokmu
  7. onurorkun

harddisk nasıl takabilirim

bilgisayarı yeni aldımda harddisk takmak icin güc girisi varmidir sadece sata kablosu almam gerek demi bide bütün harddiskleri takabilirim demi
  8. onurorkun

3 aydır internet gelmiyor eve

3 ay önce türk telekomda 24mbps paket aldık sözleşmeyi imzaladık altyapı yok diye gelmiyor her aradığımızda altyapı çalışmalarımız devam ediyor diyorlar arka mahallede bile fiber internet var burda daha normal internet taktıramıyoruz napmamız gerek
  9. onurorkun

Sistem montaj sorun.

bence hiç kurcalama bi bilgisayarcıya git yanında kursun
  10. onurorkun

Bu ssd kablolarımı ?

Ssd alsam bu kablolari taksam calisir demi
  11. onurorkun

Bu ssd kablolarımı ?

Evet sata yazıyor ssdye takılmıyormu o 1600952432 Arkasını cekmisim ben önü başka
  12. onurorkun

Bu ssd kablolarımı ?

Arkadaşlar ssd alcamda bu ssd kabloları demi 2.ci deki fotografta sata yazıyor kablonun üstünde
  13. onurorkun

120gb ssd önerir misiniz?

120gb ssd önerirmisinz yeter bana 120 gb Anakart: h110m s2-v bütün ssdleri takabilirim demi bilgisayarcıya götürcem o takcak kablo yok bende
  14. onurorkun

Pc ye Ssd nasıl takılır

Ssd alıcamda buraya takılıyor demi kasada başka kablo yok nasıl takıcam hdd ye bağlı kablomu almam gerek
  15. onurorkun

Monitorümden ses gelmiyor

Valla tek delik görüyoruk onun ici gözükmüyor
  16. onurorkun

Büyüo büyük delikleri var baktım
  17. onurorkun

Arkadaşlar bende aoc g22 modeli 1ms 75hz monitör var hatta dahili hoparlörlü ses kablosunu takiyorum pcden de monitörü seçiyorum ama ses cıkmıyor hiç bir şekilde nasıl yapıcam anlamadım
  18. onurorkun

xfx rx 570 8gb driver indiremedim

xfx rx 570 8gb ekran kartım var freesync açmam içim driver indirmem gerek ama indirdim basıyorum amd programına açmıyor yanlışımı indirdim acaba link atarmısınız 2 sinide indirdim amd basıyorum açmıyor
Top Bottom