Neler Yeni

Sistem montaj sorun.

asakhu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Hasan ulusoy
Merhaba Tüm parçalarımı aldım geçtim bi odaya az çok bilgim vardı ramları taktım işlemci taktım m2 ssd taktım her şey güzel gidiyo anakartı montaj ettim güç kaynagını taktım kablolmaya gelince battım az çok internetten yaptım anakart kablosunu cpu vs falan yaptım kasa power şeylerini yaptım ama naparsam yapayım görüntü alamadım lütfen bi babağıt yardım etsin çıldırcam yoksa wp dan falan konuşalım instada olur büyük ihtimalle kablolama yanlış yaptım yada bilmiyorum şuan yardım lazım teşekkürler

onurorkun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
onur örkün
bence hiç kurcalama bi bilgisayarcıya git yanında kursun

Visal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Abdullah sevimli
Dostum PC’yi açınca tüm fanlar dönüyor mu ilk başlarken GPU fanları CPU fanları kasa fanları bunların hepsi dönüyorsa kablolara doğrudur çünkü demek ki güç gidiyor. Kontrol et monitörden kasaya giden hdmı kablosunu anakarta takmış olabilirsin ekran kartına taktığına emin ol.

asakhu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Hasan ulusoy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum PC’yi açınca tüm fanlar dönüyor mu ilk başlarken GPU fanları CPU fanları kasa fanları bunların hepsi dönüyorsa kablolara doğrudur çünkü demek ki güç gidiyor. Kontrol et monitörden kasaya giden hdmı kablosunu anakarta takmış olabilirsin ekran kartına taktığına emin ol.
Heğsi dönüyor

Top Bottom