Arama sonuçları: *

1. R

oyunlarda özellikle lol de

evet etmiştim değerler gayet normal duruyor
  2. R

oyunlarda özellikle lol de

Özellikle lolde aşırı düşük fps alıyorum sistem r3 3100 rx580 8gb 8x2 16gb 3200 mhz ram 90-120 arası alıyorum format sonrası bi 3 4 saat 240 sabit aldım sonradan yine düşüşe geçti sebebi nedir sizce (240hz monitör)
  3. R

Sistem Geliştirme Önerisi Yayın ve Kayıt için

işlemciden kaybediyorsun dostum 1660 her ne kadar aşırı iyi demesemde bahsettiğin oyunu ve kayıt alma gibi işleri rahat yapabilen bi kart ve sana şunu söyliyiyim nerdeyse aynı sistemi kullanıyoruz ve değerlerin çok kötü yazılımsal bi sorun var gibi sende bende r 3 3100 rx 580 16gb ram m2ssd...
  4. R

Usb dongle ve game pad

https://answers.microsoft.com/tr-tr/windows/forum/all/gamepad-sorunu/4e352828-d65a-4ad2-bdb8-d0135d0cd800 şuraya bi bakabilirsin
  5. R

trojan bulaştı acil yardım

düzgün bi antivirüs indir ve tarama yap ve orjinal ürün dışında bir şey indirme ...
  6. R

İşlemcim yeni olmasına rağmen maksimum 150/140 fps alıyorum

valorant mış geçmiş olsun valla hemen iade etmeli
  7. R

Çözüldü✓ BİLGİSAYARIM KAPANMIYOR

yazılımsal bi sorun var gibi görünüyor psu yu kapattığında dahi böyle yapıyorsa windows kaynaklı bi sorun olabilir dosyalarını yedekleyip windws u yenileyebilirsin
  8. R

Çözüldü✓ Pc dün aldım donuyor rx580

direkt oyun donuyor mu yoksa düşük fps filan mı açıldığı gibi donuyorsa driver kaynaklı olabilir
  9. R

ekran donma ve yavaşlama(?) problemi

driver kontrol yapın güncelleme varsa ona da bakarsınız birde şimdi aklıma geldi hiç lisanssız ürün yüklediyseniz trojen yemiş olabilirsiniz pc ye kaspersky ın ücretsiz antivirüsünü yükleyin tavsiyemdir
  10. R

evet yeterli sistem yeni ve psu yeterli ise pc deki bütün driverları kontrol edin güncelmi diye eğer hepsi normal ise benim tavsiyem temiz kurulum bi windows kurun bazen windows ta yapabiliyor 11 ise 10 a çekmeyi deneyebilirsiniz
  11. R

hocam o durum işlemci kaynaklı oluyor genelde bilgin olsun işlemcin ekrankartına yeterli gücü sağlayamadığında ekran kartdı gidip geliyor gibi oluyordu bendede ekran donabilir yada sürekli hafif takılmalar olabilir veya tamamen siyah olup 1 sn sonra gelebilir görüntüyü ekran kartından aldığımız...
  12. R

Freedos Kasaya windows 11 nasıl kurabilirim ?

hocam iso dosyasından 1 gb büyük olsa yeter içine sığsız dosya kafi ben 16 gb tercih ederim ama 8 e de kuruluyordu galiba
  13. R

Rica ederim
  14. R

hocam kasaya yapılan işlemin aynısı bi flash belleğe iso dosyasını rufus yardımı ile kuruyorsun pc ye tak açılıyken bios a gir sonra flash belleği seç ve bununla çalıştır de başlatma seçeneklerinde olması lazım sonra zaten bilgisayart kapanır açılır flash bellekteki windows ile oturumu açar...
  15. R

Çözüldü✓ b450 s2h m2 ile ilgili soru

sağolasın teşekkürler
  16. R

tamamdır teşekkür ederim 1tb birtane ikince elde buldum 1100 tl diyor iyi midir 3500 okuma kingston marka
  17. R

Çözüldü✓ İşlemci Tavsiyesi / Öneri

hocam ikinci elde bakıyorum da insanlar ya 0 fiyatının 100 200 tl eksiğini yazmış yada ilan yok işlemci piyasası baya duruk galib sıfır alıcak durum yok malum :D
  18. R

Merhaba b450 s2h anakartıma m2 girişine pcle 4.0 nvme m.2 ssd takabilir miyim tam performans alır mıyım
  19. R

Sistem ve parçalar tahmini ne eder satmayı düşünüyorum

ikinci el piyasasında durum ne bilmiyorum ama sarı siteye gir tek tek bak fiyatlara genelde ürün starken tek tek satmak karlı olur haberin olsun o zaman 17 mi 20 mi 23 mü kaç eder görürsün toplu alıcak adam zaten fiyattan kırmanı ister 2.el ürünlerde olay böyledir
  20. R

Çözüldü✓ İşlemci Tavsiyesi / Öneri

Selam Arkadaşlar Şuanki sistemim r3 3100 rx 580 16gb dual chanel ram m2 ssd b450 anakart işlemcimi yükseltmek istiyorum r 3 3100 ü 1200tl ye satıyorum birkaç güne onun yerine alabileceğim eli kolu düzgün am4 işlemci önerilerinize açığım bütçe :2700 - 3000 tl arası 2.elde alabilirim param...
Top Bottom