ama bu ps3 kolu o nasıl olacak acaba
KAnki sadece Dongle olmuyo o driver vesaire kurmak lazım.Geçmiș olsun bu arada Dualshck 3 eziyettir.ama bu ps3 kolu o nasıl olacak acaba
yav yok dualshock 3 almadım kuzende vardı dongle denemek için aldım yoksa kendime yeni kol alacagım yani driver nerden bulurum yardımcı olur musunKAnki sadece Dongle olmuyo o driver vesaire kurmak lazım.Geçmiș olsun bu arada Dualshck 3 eziyettir.
PS3 kolunu kablosuz bağlamak çok zor birsürü işlem gerekiyor yeni kol alacaksan hiç uğraşma bence.yav yok dualshock 3 almadım kuzende vardı dongle denemek için aldım yoksa kendime yeni kol alacagım yani driver nerden bulurum yardımcı olur musun
hangi kolu tercih etmeliyim sizce farklı bi marka alacagım uygun bişeler orjinal alamam zatenPS3 kolunu kablosuz bağlamak çok zor birsürü işlem gerekiyor yeni kol alacaksan hiç uğraşma bence.
Scp toolkit kullanman lazım yt den bak.yav yok dualshock 3 almadım kuzende vardı dongle denemek için aldım yoksa kendime yeni kol alacagım yani driver nerden bulurum yardımcı olur musun
ya böyle şeylerle ugraşmadan hangi kolu tercih etmeliyimScp toolkit kullanman lazım yt den bak.
Windows xinput ve directinput özellikli kolları direkt tanıyor tak çalıștır yani.Bütçen ne?ya böyle şeylerle ugraşmadan hangi kolu tercih etmeliyim
500 civarı bi önerin varsa link atar mısınWindows xinput ve directinput özellikli kolları direkt tanıyor tak çalıștır yani.Bütçen ne?