İ9 kacinci nesil.Sifir mi aldin nereden aldin driver kurdun mu hangi oyunPcyi daha 3,4 gün önce topladım. İntel core i9/16 gb ram/NVIDIA GeForce GTX 1650 ekran kartına sahibim. Çoğu tanıdığim kişiler en az 200 üzeri fps almam gerektiğini söylüyor. Nasıl düzelir bu ya da düzelir mi
Ekran kartın zayıf, işlemcinin tam modeli ne ve oyun ne?Pcyi daha 3,4 gün önce topladım. İntel core i9/16 gb ram/NVIDIA GeForce GTX 1650 ekran kartına sahibim. Çoğu tanıdığim kişiler en az 200 üzeri fps almam gerektiğini söylüyor. Nasıl düzelir bu ya da düzelir mi
Sıfır aldım, driver kurmadım sanırım ve oyun valorantİ9 kacinci nesil.Sifir mi aldin nereden aldin driver kurdun mu hangi oyun
Nereden ne kadara aldin.İslemci kacinci nesilSıfır olarak aldım driver kurmadım ve oyun valorant
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sıfır aldım, driver kurmadım sanırım ve oyun valorant
Ekran kartın zayıf, işlemcinin tam modeli ne ve oyun ne?
işlemci kısmı şu kısım sanırım. Sürekli pc aldığım yerden 23e aldımNereden ne kadara aldin.İslemci kacinci nesil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrica kac fps aldigini bile soylememissin 200< olarak mi dusunucez
İşlemciyi mi 23 e aldın 23 derken bin diyorsun dimi yoksa komple pc mi 23bin ? İki türlüde kazık gerçi geçmiş olsun.işlemci kısmı şu kısım sanırım. Sürekli pc aldığım yerden 23e aldım
Tertemiz kaziklamislar hayirli ugurlu olsun mahalle pccisi falan degilse git iade et suanki sorunun dusuk fps degilde pcyi iade etmek olmaliişlemci kısmı şu kısım sanırım. Sürekli pc aldığım yerden 23e aldım
Normal, işlemci yeni nesil İ5 ile anca yarışır.işlemci kısmı şu kısım sanırım. Sürekli pc aldığım yerden 23e aldım
valorant mış geçmiş olsun valla hemen iade etmeliHocam fena geçirmişler keşke biraz araştırsaydınız bas bas bağırıyoruz mahalle bilgisayarcısı olsun tanıdık olsun PC alınmaz diye ayrıca hangi oyunda 150 FPS ?