Arama sonuçları: *

1. S

Windows 11 lisans Yardımcı Olurmusunuz

Lisans satıcısı olarak söyleyeyim 10 liraya olanlardan alabilirsin ama o kodlar muhtemelen aratınca webde de çıkıyordur yani, ama bir şey olmaz al gitsin.
  2. S

Kefir patladı ekran kartına kefir girdi

Ekran kartını açıp temizlemek lazım diye düşünüyorum. Epeyi şanssız bir olaymış geçmiş olsun.
  3. S

Stok fan ile 12400f kullanıyorum zarar vermişmidir?

Zarar vermez de çok ısınıyor bende de aynı işlemci var SE 224 XTS aldım tüm sorunumu çözdü. Bir süre daha idare et bütçen çıkarsa hava soğutucu alıp devam edersin.
  4. S

Çözüldü✓ Oyunda Ağaçlar Neden Böyle ?

Tüm oyun kötü zaten ağaçlara mı takıldın?
  5. S

İtopya Servis Değişim Kararı

THH çok geç başvurmuşsunuz fark falan ödemezdim yerinizde olsam, kararı beklerdim. Hatta size 90. gün sonunda iade dayattıkları için bir daha şikayetçi olurdum :)
  6. S

Çözüldü✓ DRAM ışığı yanıyor ve bilgisayar açılmıyor

Kanka aynı pc var senle bende hatılrıyorum PCH F6, hangi sürüm bios güncellemesi yaptın ben yapmayayım.
  7. S

Çözüldü✓ Bu panel hangi uygulamaya ait, Nasıl kapatırım?

Nvidia'nınkine benziyor ama onda yeşil ton kullanılıyordu. Afterburner'ın default teması böyle değil.
  8. S

RYZEN 5 7600 6.8GHZ ÇALIŞMASI (HİÇBİR ŞEY ELLEMEDİM)

Bilen arkadaşlar için ben bir şey sorayım merak ettim, diyelim ki sorun donanımsal, yani anakartta veya işlemcide çalışma frekansını doğru ölçemiyor olsun. Veya yazılımsal olsun bios vs vs. Yanlış ölçüm R23 sonuçlarını etkiler mi?
  9. S

@Abdullah Hacıgül
  10. S

Bariz bir sıkıntı var herhangi bir bileşende veya yazılımsal. Yarın başka sorunlar doğurmaz umarım. R23 testi bile yapılmamış, işlem başlamamış bile.
  11. S

Monitör dalgalanma sorunu.

Ekran yırtılması gibi biraz, anladım sorununuzu. Garipmiş. Aklıma bir şey gelirse yazarım tekrar.
  12. S

Görsel atma şansınız var mı?
  13. S

Hocam VGA çıkışlı monitörlerdeki dalgalanma sorununu priz değişmek çözüyor. Yani kasanın bağlı olduğu prize değil farklı bir prize veya UPS varsa ona bağlamanız sorunu çözebilir.
  14. S

İşlemci son zamanlarda fazla ısınıyor

Aynı işlemci aynı sorun cayır cayır yanıyor kule tipi şart.
  15. S

Gskill RipjawsV Bellek Sorunlu Olabilir Mi?

Format atmadan önce performans %100 ve sağlık %97 idi değerler, orada da test yaptığımda bütün kareler yeşil çıkıyordu. SSD kaynaklı olduğunu sanmıyorum. 1681006036 AIDA64 ile ram testi yaptım 3 dakika boyunca bir sorun görmeyince kapattım. OCCT ile ekran kartı ve işlemci testlerini de yapmıştım...
  16. S

İşlemci: Intel i5-12400F / Anakart: MSI PRO H610M-B / Ekran kartı: MSI RTX 3060 Ventus 2X 12GB / RAM: G.Skill Ripjaws (2x8) 16GB 3200MHz / SSD: Kioxia Exceria 500GB NVMe M2 (GEN3) / Kasa: MSI MAG 100M / PSU: MSI MAG A650BN 650W 80+ Bronze Sistem böyle, AIDA64 ile Ram testi yapayım şimdi. Bugüne...
  17. S

Merhaba sistemimde 2x8 Gskill RipjawsV 3200mhz bellek kullanıyordum. Sürekli ram kaynaklı mavi ekran hatası alınca ramleri kontrol ettim 1'i bozuk çıktı ama diğeri sağlam görünüyor yaptığım testlerde. Sistemi 1x8 sağlam ram ile kullanmama rağmen hala RAM işaret eden mavi ekran hataları alıyorum...
  18. S

Mavi Ekran RTX 3060 - i5 12400F Sistemde "MEMORY_MANAGEMENT" hatası

Garantisi varken ben garantiye yollayayım, sıfır ürün gelsin. Silgi ile daha sonra yine bu problemleri yaşayabilirim sonuçta.
  19. S

Mavi Ekran RTX 3060 - i5 12400F Sistemde "MEMORY_MANAGEMENT" hatası

Yok hocam 1 ram bozuk silgiyle olacak iş değil, garantiye göndereceğim.
Top Bottom