Hocam aslında soğutucuya gerek yok, yüksek sıcaklıktan dolayı işlemci frekans düşürmüyorsa, ama bütçe varsa benim de kullandığım thermalright assasins king 120 se öneririm.
arkadaşlar benim işlemcim 12400f stok soğutucu ile kullanyorum oynadığım en ağır oyun the last of us 2(yüksekte) diğer oynadığım oyunlar ise valorant(düşükte) cs2(yüksekte) pro soccer online(yüksekte) gta 5 online ve roleplay serverlarına giriyorum onların ayarlarıda yüksekte sizce zarar gelmişmidir? kule tipi almayı düşünüyorum.
KANKA CİDDİ DİYORUM BU COK ÖNEMLİ KULE TİPİ ALACAKSAN MARKASI ÖNEMLİ DEİL NİKEL KAPLI BAKIR BORULARIN COK ADET OLMASI VE ADETİNE GÖRE CFM BASINÇ DEĞERİNİ GÖX ÖNÜNDE BULUNDURMAN ŞART GİDİPTE 500 TL YE 2 ADET NİKEL KAPLI BAKIR BORULU BİR SOGUTUCU ALMA
Zarar veremezsin zaten doğal şartlarda.
Eğer işlemci zarar hissederse daha zarar olmadan hemen korumaya alır. Mesela bu örnekte hızını düşürür korur kendini.
Bakın keyfinize siz. Bunları üretici düşüncek siz değil.
En ucuz Snowman X4 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Snowman X4 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 785,76 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
SEN BU SOGUTUCUYU AL SONRA BAN SUBHANEKEDEN BAŞLAYARAK BİSSÜRÜ DUA EDERSİN GÜVEN BANA
Mesaj otomatik birleştirildi:
İNTEL DE DEEP LEARNİNG BOST OLDUGU İCİN İYİ BİR SOGUTUCUDA BUNU ALGILAYIP DAHA İYİ BİR FREKANSA OTOMATİK OLARAK CIKABİLİR ARKADAŞLAR TAVSİYEMDİR OVERCLOCKDA İYİ GİDER BU SOGUTUCUYLA KUXENİME ALDIK HAYVAN GİBİ SOGUTUYOR
En ucuz Snowman X4 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Snowman X4 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 785,76 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
SEN BU SOGUTUCUYU AL SONRA BAN SUBHANEKEDEN BAŞLAYARAK BİSSÜRÜ DUA EDERSİN GÜVEN BANA
İNTEL DE DEEP LEARNİNG BOST OLDUGU İCİN İYİ BİR SOGUTUCUDA BUNU ALGILAYIP DAHA İYİ BİR FREKANSA OTOMATİK OLARAK CIKABİLİR ARKADAŞLAR TAVSİYEMDİR OVERCLOCKDA İYİ GİDER BU SOGUTUCUYLA KUXENİME ALDIK HAYVAN GİBİ SOGUTUYOR
arkadaşlar benim işlemcim 12400f stok soğutucu ile kullanyorum oynadığım en ağır oyun the last of us 2(yüksekte) diğer oynadığım oyunlar ise valorant(düşükte) cs2(yüksekte) pro soccer online(yüksekte) gta 5 online ve roleplay serverlarına giriyorum onların ayarlarıda yüksekte sizce zarar gelmişmidir? kule tipi almayı düşünüyorum.
thermalright alınabilcek en iyi kule tipi şu an al geç haricinde işlemcine zarar gelmemiştir fakat yüksek sıcaklıktan dolayı işlemci frekans kısıyodur tam verimle kullanamamışsındır ayrıca stok fan sesi çekilcek çile değil
hocam peki ısı oyunlarda 80 civarılarında bile olsa sıkıntı olurmu sizce last of us ta ne kadar ısısı vardı takip etmedim ama yüksek ayarlada 1 saat boyunca last of us ouynadım ama zarr gelmemiştir herhalde (inşallah)
75 de olabilir hocam tam bilmiyorum ama o civarlarda valorantta düşük ayarlarda
dediğim gibi ısıdan dolayı hiçbişeye zara gelmez bunu kafanızdan çıkarın. tehlikeli derecelerde zaten sistem kendini frenleyecek. siz burda performans kaybım varmıdır kısmına takılın bence.
Zarar vermez de çok ısınıyor bende de aynı işlemci var SE 224 XTS aldım tüm sorunumu çözdü. Bir süre daha idare et bütçen çıkarsa hava soğutucu alıp devam edersin.
Zarar vermez de çok ısınıyor bende de aynı işlemci var SE 224 XTS aldım tüm sorunumu çözdü. Bir süre daha idare et bütçen çıkarsa hava soğutucu alıp devam edersin.
dediğim gibi ısıdan dolayı hiçbişeye zara gelmez bunu kafanızdan çıkarın. tehlikeli derecelerde zaten sistem kendini frenleyecek. siz burda performans kaybım varmıdır kısmına takılın bence.
Normal, stok fanlar özellikle de intelinki aşırı sesli. Performans kaybı 90-95-100 dereceden sonra oluyor genelde. Sendeki sıcaklık limiti nedir bilmiyorum bu üçünden biridir. O sıcaklıkları görmüyorsan sorun yok.