Neler Yeni

İtopya Servis Değişim Kararı

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Arkadaşlar süreçte sürekli arandım, bugün bir daha aradılar 74. Günde olduğumuzu söylediler ve bir teklif de sundular. Eğer çarşambaya kadar bir şey kabul etmez isem para iadesi yapacaklarını ve cihazı da 90. günde almak zorunda olduğumu belirttiler. Teklif de cooler master 120mm sıvı soğutucu için 1200 TL fark. Gameboosterlı teklif de var ama onu markadan dolayı düşünmüyorum. Soğutucum faturada 650 TL civarı. Tüketici hakem heyetine 18 ağustosta başvurdum fakat orada da süreç yavaş ilerliyor. Ne yapmalıyım ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer kabul etmez isem ve tüketici hakem heyeti de red karar verirse ortada kalırım. Ayrıca 90. Günde zaten almam lazım ve heyetin 14 gün içinde karar alacağını sanmıyorum. Ne yapmalıyım?
THH çok geç başvurmuşsunuz fark falan ödemezdim yerinizde olsam, kararı beklerdim. Hatta size 90. gün sonunda iade dayattıkları için bir daha şikayetçi olurdum :)

Reav

80+ Silver
Fiyat farkı vermenize gerek yok. Servis değişim kararı verdiyse size muadil ürün sunulmak zorunda hiç bir fark almadan. Muadili verilecekse fiyat farkı ödemek zorunda değilsiniz. Tüketici kanunu bu şekilde. İtiraz ederseler hakem heyetine başvurabilirsiniz durum lehinize sonuçlanacaktır.
Edit: Üst modelini verselerde fiyat farkı ödemek zorunda değilsiniz.
Arkadaş doğruyu söylüyor hakkınızı alın.

YURTSEVENGAMER

80+ Silver
THH çok geç başvurmuşsunuz fark falan ödemezdim yerinizde olsam, kararı beklerdim. Hatta size 90. gün sonunda iade dayattıkları için bir daha şikayetçi olurdum :)

Maalesef biraz öyle oldu mailler attım yardımcı olurlar diye bekledim o yüzden geç kaldım başvuruda. 90 gün serviste kalma süresi varmış fazlası olmuyormuş. Şimdi karar red çıkarsa ne yapacağım adamlar 14 gün sonra alınması gerekiyor diyor artı çarşama iade yapacağız diyorlarz

Reav

80+ Silver
Maalesef biraz öyle oldu mailler attım yardımcı olurlar diye bekledim o yüzden geç kaldım başvuruda. 90 gün serviste kalma süresi varmış fazlası olmuyormuş. Şimdi karar red çıkarsa ne yapacağım adamlar 14 gün sonra alınması gerekiyor diyor artı çarşama iade yapacağız diyorlarz
Tüketici hakem heyeti olmuyorsa üstüne biraz para koyup gamebooster modelini alın çok kötü bir sıvı soğutma değil problem çıkarmaz.

YURTSEVENGAMER

80+ Silver

Tüketici hakem heyeti olmuyorsa üstüne biraz para koyup gamebooster modelini alın çok kötü bir sıvı soğutma değil problem çıkarmaz.
Elimden geldiğince hakkımı aramaya çalışacağım. Şikayetvar da insanların sonuç bulabildiğini gördüğüm için oraya da detaylı bir şikayet yazısı girdim. Zaten iadeyi alsam bile teklif edilen ücerti üzerine ekleyince teklif edilen sıvı soğutmaları satın alabiliyorum. O yüzden para ödemeyi düşünmüyorum.

Reav

80+ Silver
Elimden geldiğince hakkımı aramaya çalışacağım. Şikayetvar da insanların sonuç bulabildiğini gördüğüm için oraya da detaylı bir şikayet yazısı girdim. Zaten iadeyi alsam bile teklif edilen ücerti üzerine ekleyince teklif edilen sıvı soğutmaları satın alabiliyorum. O yüzden para ödemeyi düşünmüyorum.
Hakkınızı sonuna kadar arayın hocam o zaman.

YURTSEVENGAMER

80+ Silver
Cuma akşam tarafıma bir mail gönderildi ve thh başvurum sebebiyle bana bedelsiz değişim için bir ürün önerdiler. Ürün DEEPCOOL LE500-MARRS adlı sıvı soğutma. Ürün nasıldır. NZXT M22 ile muadil midir ? Bu teklifi kabul etmeyip, bu ürünün rgb li birkaç yüz lira fark olan versiyonlarından birini isteyebilir miyim çünkü bu tek renk yanıyor.

ExploiT

80+ Bronze
Cuma akşam tarafıma bir mail gönderildi ve thh başvurum sebebiyle bana bedelsiz değişim için bir ürün önerdiler. Ürün DEEPCOOL LE500-MARRS adlı sıvı soğutma. Ürün nasıldır. NZXT M22 ile muadil midir ? Bu teklifi kabul etmeyip, bu ürünün rgb li birkaç yüz lira fark olan versiyonlarından birini isteyebilir miyim çünkü bu tek renk yanıyor.
Belirttiğim gibi haklı çıktınız. Bence kabul edilebilir.

Top Bottom