Arama sonuçları: *

1. somoncum

Armory Crate RGB ve Fan Xpert 4 hata?

Regedit kayıt girdi dosyaların da çakışma veya bozukluk vardır yazılımı Armoury Crate Unisttaller Tool ile kaldır sonra yeniden başlat. Disk C:\ de bulunan " Program Files (x86) - Program Files - Program Data " klasörlerini bul eğer bu üçünden birini göremiyorsan gizli öğeler seçeneğini aç sonra...
  2. somoncum

LOL VALO Da ani FPS drop

Guru3d
  3. somoncum

LOL VALO Da ani FPS drop

Sürücü ile alakalı eski sürücüleri bir de dene 22.3.2, 22.3.1 gibi bende valorant da yaşıyordum tek çözüm bu idi.
  4. somoncum

ASUS ROG RX 6800 Ekran Kartı Wattman,Siyah Ekran,Driver Sorunlarla Karşılaşırmı?

Valla knk alıyor insanlar sonra hata veriyor ne yapabilirim diye forumlar da yazıyorlar. Ben bir şey demeyeceğim, senin paran ben olsam nvidia alırdım az önce daha yeni güncelleme geldi.
  5. somoncum

ASUS ROG RX 6800 Ekran Kartı Wattman,Siyah Ekran,Driver Sorunlarla Karşılaşırmı?

3070 Ti olan hazır sistem al kafan rahat olsun 10-20 fps için değmez bu riske.
  6. somoncum

İcue Yazilimi Ekran Kartimin Rgb Si̇ni̇ Bug A Sokuyor

Corsair iCUE settings den plugins ayarını kapatabilirsin.
  7. somoncum

Displayport kablosu önerisi lazım

Görmüyorda esnek kablo plastik kablo daha iyi zaten kaliteli plastikten yapılınca kolay kolay zarar görmüyor kesmessen
  8. somoncum

Tamam bunu alayım o zaman ama kablosu zırhlı ya pvc kumaş sarım olsa esnek olurdu bazı kablolar tel örgü oluyor kötü oluyor hiç hareket imkanı bulunmuyor.
  9. somoncum

Sen adamsın paugge mi ugreen mi alayım görüntü ve usb b 3.0 data kablosunu ugreen alacaktım da ben?
  10. somoncum

Öyle yapacağım 1.2b destekliyor ama belki veri kısıtlı olur yada ileri dönük olsun diye 1.4 mantıklı geldi.
  11. somoncum

Bende mag274qrf aldım kablosu samsung göre çok kısa bırakılmış extra usb-b ve displayport kablo alacağım. 1.2 yerine 1.4 mü alsam diyorum sonuçta 20-30tl oynuyor...
  12. somoncum

22.5.1 driver fps sorun

Giriyor knk şaka gibi temiz format attım daha 1 ay önce giriyor garip bir şekilde.
  13. somoncum

22.5.1 driver fps sorun

Bende de fps dropları giriyor işte nvidia abi millet rtx 3050 almıyor rx 6600 yerine güncelleme getirirken bir yeri yapıyorlar bir yeri bozuyorlar olacak iş değil ya.
  14. somoncum

Ekranda yeşil çizgiler ve anakart da 9E hatası var.

İtopya ya gittim ekran kartı yanık olduğunu görerek anladım. Rtx 3060ti veya 3070 bakıyorum şuan.
  15. somoncum

Ben ramin yerini değiştirip tekrar taktım ama işe yaramadı elimde apu cpu olsa deneyecem oda yok ramleri tek tek takıp deneyeceğim. Ama ekran kartı gibi ya. Çünkü boot ekranı da böyle bios da böyle ve formatı atarken 1 kere bile crash veya restart atmadı vramler yüke girince zortluyor.
  16. somoncum

Beyler benim armoury crate açılma sorunları ve b550-e anakart aydınlatmayı görmüyordu farklı bir forumdan aynı sorunu yaşayan birisine şöyle bir yanıt verilmiş regedit de bulunan asus klasörlerini sil demiş aynısını yaptım ve tekrar yükledim sorun düzeldi verdiği bilgi işime yaradı daha sonra ai...
  17. somoncum

Bilgisayarım için psum yeterli mi

Zannetmem ram de veya disk te olabilir sorun! Temiz format at nvidia nın kendi sitesinden en güncel sürümü indir chipset driver amd sitesinden indir anakart ile ilgili aydınlatma, ses, ethernet driverlarını indir öyle bir dene bence yazılımsal sorun var.
  18. somoncum

Yani tavsiye edilende 850w denmiş ama tavsiye edilene göre bakmana gerek yok 650W filan yeter rahatlıkla senin ki r9 3900x bide, 5900x bile değil. Genelde güncel işlemciye göre veriyorlar bu tabloyu.
  19. somoncum

Beslemesi lazım. Yazılımsal da olabilir bu sorun!
Geri