Bilgisayar Parcalarım Amd Radeon 6800XT ve ryzen 9 3900x suanki psum 750 ama oyunlarda fps dususu yasıyorum bilgisayarimin güçlü olmasına ragmen sebebi psunun az olması mı yoksa baska bisey mi 32 gb ram 1 tb hdd 1 tb ssd anakartda b550 gaming carbon
Hdd ve Ssd okuma yazma değerlerini kontrol edinBilgisayar Parcalarım Amd Radeon 6800XT ve ryzen 9 3900x suanki psum 750 ama oyunlarda fps dususu yasıyorum bilgisayarimin güçlü olmasına ragmen sebebi psunun az olması mı yoksa baska bisey mi 32 gb ram 1 tb hdd 1 tb ssd anakartda b550 gaming carbon
cooler maste +80 bronz olması gerekiyo kasam ile birlikte geldi h500 kasamın ismiPSU'nuzun marka modeli nedir?
Nerden kontrol edecegim bios da varmidirHdd ve Ssd okuma yazma değerlerini kontrol edin
ettim ilk alinan hali ile aralarında hic bi fark yok cok azcık bi oynama degeri varHdd ve Ssd okuma yazma değerlerini kontrol edin
Bios, ekran kartı, chipset güncellemerine bak yazılımsal bir sorun olabilir.cooler maste +80 bronz olması gerekiyo kasam ile birlikte geldi h500 kasamın ismi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nerden kontrol edecegim bios da varmidir
nasıl beslenicek acabaBeslemesi lazım. Yazılımsal da olabilir bu sorun!
Yani tavsiye edilende 850w denmiş ama tavsiye edilene göre bakmana gerek yok 650W filan yeter rahatlıkla senin ki r9 3900x bide, 5900x bile değil. Genelde güncel işlemciye göre veriyorlar bu tabloyu.nasıl beslenicek acaba
o zaman sorun ne olabilir ona gore işlemcimi 5900x yapıcam bu işlemciyi onermiyorum kimseyede sorun işlemciyle mi alakali yoska baska bisi mi varYani tavsiye edilende 850w denmiş ama tavsiye edilene göre bakmana gerek yok 650W filan yeter rahatlıkla senin ki r9 3900x bide, 5900x bile değil. Genelde güncel işlemciye göre veriyorlar bu tabloyu.
Zannetmem ram de veya disk te olabilir sorun! Temiz format at nvidia nın kendi sitesinden en güncel sürümü indir chipset driver amd sitesinden indir anakart ile ilgili aydınlatma, ses, ethernet driverlarını indir öyle bir dene bence yazılımsal sorun var.o zaman sorun ne olabilir ona gore işlemcimi 5900x yapıcam bu işlemciyi onermiyorum kimseyede sorun işlemciyle mi alakali yoska baska bisi mi var