Bilgisayarım için psum yeterli mi

ilkerysnn

80+
Reaksiyon skoru
1
Bilgisayar Parcalarım Amd Radeon 6800XT ve ryzen 9 3900x suanki psum 750 ama oyunlarda fps dususu yasıyorum bilgisayarimin güçlü olmasına ragmen sebebi psunun az olması mı yoksa baska bisey mi 32 gb ram 1 tb hdd 1 tb ssd anakartda b550 gaming carbon

Bilgisayar Parcalarım Amd Radeon 6800XT ve ryzen 9 3900x suanki psum 750 ama oyunlarda fps dususu yasıyorum bilgisayarimin güçlü olmasına ragmen sebebi psunun az olması mı yoksa baska bisey mi 32 gb ram 1 tb hdd 1 tb ssd anakartda b550 gaming carbon
Hdd ve Ssd okuma yazma değerlerini kontrol edin

PSU'nuzun marka modeli nedir?

Beslemesi lazım. Yazılımsal da olabilir bu sorun!

cooler maste +80 bronz olması gerekiyo kasam ile birlikte geldi h500 kasamın ismi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nerden kontrol edecegim bios da varmidir
Bios, ekran kartı, chipset güncellemerine bak yazılımsal bir sorun olabilir.

nasıl beslenicek acaba
Yani tavsiye edilende 850w denmiş ama tavsiye edilene göre bakmana gerek yok 650W filan yeter rahatlıkla senin ki r9 3900x bide, 5900x bile değil. Genelde güncel işlemciye göre veriyorlar bu tabloyu.

Ekler

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    106.7 KB · Hit: 19
Yani tavsiye edilende 850w denmiş ama tavsiye edilene göre bakmana gerek yok 650W filan yeter rahatlıkla senin ki r9 3900x bide, 5900x bile değil. Genelde güncel işlemciye göre veriyorlar bu tabloyu.
o zaman sorun ne olabilir ona gore işlemcimi 5900x yapıcam bu işlemciyi onermiyorum kimseyede sorun işlemciyle mi alakali yoska baska bisi mi var

o zaman sorun ne olabilir ona gore işlemcimi 5900x yapıcam bu işlemciyi onermiyorum kimseyede sorun işlemciyle mi alakali yoska baska bisi mi var
Zannetmem ram de veya disk te olabilir sorun! Temiz format at nvidia nın kendi sitesinden en güncel sürümü indir chipset driver amd sitesinden indir anakart ile ilgili aydınlatma, ses, ethernet driverlarını indir öyle bir dene bence yazılımsal sorun var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,851
Üyeler
186,251
Son üye
tigiy514321
Geri