Displayport kablosu önerisi lazım

Bütçene uyuyorsa Pauggeden şaşma. Entepe kaliteli çalışan bir firma. Denemek için bile alıp iade etmene izin veriyorlar. Kabloları da VESA sertifikalı üst düzey ürünler.
Tamam bunu alayım o zaman ama kablosu zırhlı ya pvc kumaş sarım olsa esnek olurdu bazı kablolar tel örgü oluyor kötü oluyor hiç hareket imkanı bulunmuyor.

Paugge 1.4 tavsiye ederim.

Knk benim aldığım monitör MSI optix g242 144 Hz 1 MS 1.2a bu aldığım 1.2a destekliyor demi
Merak etme DP 1.2 Fazlasıyla yeterli ve uyumlu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamam bunu alayım o zaman ama kablosu zırhlı ya pvc kumaş sarım olsa esnek olurdu bazı kablolar tel örgü oluyor kötü oluyor hiç hareket imkanı bulunmuyor.
HDMI kablosu var bende evet kalın ve hareketi biraz kısıtlı ama hiç sorun yaşamadım. Eğip bükmeyle zarar görmüyor.

Merak etme DP 1.2 Fazlasıyla yeterli ve uyumlu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

HDMI kablosu var bende evet kalın ve hareketi biraz kısıtlı ama hiç sorun yaşamadım. Eğip bükmeyle zarar görmüyor.
Görmüyorda esnek kablo plastik kablo daha iyi zaten kaliteli plastikten yapılınca kolay kolay zarar görmüyor kesmessen

Ugreen 4K 60Hz Displayport to Displayport öneririm amazonda var , bu markanın ürünleri cok kaliteli​

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,688
Üyeler
186,228
Son üye
Yuemt
Geri