Arama sonuçları: *

1. xxxZAURxxx

BIOS HAKKINDA YARDIM

Aynen yağmurlu havada bios güncellenmez iyi yapmışsın.
  2. xxxZAURxxx

Pc den ANLAYAN BİRİ LÜTFEN

Bir oyun bozuksa sistemi normal çalışmasına izin vermiyorsa pcden değil direk hayatımdan silerim. :D
  3. xxxZAURxxx

Pc den ANLAYAN BİRİ LÜTFEN

Oyunu sil tamamdır.
  4. xxxZAURxxx

Chat GPT' ye güvenmenin zararları.

Anakartın kitapı varsa her şey orda yazıyor. Böyle ciddi işlerde yapay zekaya nasıl güvenilir anlamadım. Sonuçta anakart üreticisi chat gpt değil ve yüz binlerce anakart çeşiti var.
  5. xxxZAURxxx

İ5 14400F RX 7600 DÜŞÜK FPS PROBLEMİ

Oyun grafik ayarlarını düşür. İşlemciye yük binecektir ve grafik düşük olduğu için fps yükselicektir. Custom Windows 10 iso'ları öneririm. Microsoftun eklediği gereksiz her şeyi sildikleri için İşlemci Kaynak kullanımı ve Ram kullanımı baya düşük olur. Sistem ferahına kavuşuyor adeta.
  6. xxxZAURxxx

PC SÜREKLİ ÇÖKÜYÖRRR

Expo, Xmp, Veya başka OC profilini elledin mi?
  7. xxxZAURxxx

6 Aylık Bir Sorun Sonsuz Denemeler Çözülmeyen sorunlar

Vay be bu sistem toplamda 700watt çekiyor mu ki? Kabaca 300watt ekran kartına gitti 170 watt işlemciye gitti anakart + m2 ssd 50 watt diyelim. Kasa Fanları komple 100 watt diyelim cpu cooler 30 watt diyelim, svıysa 80 watt Güç kaynağı Sınırda kalıyor zannimce. Tam bileşenlerin marka...
  8. xxxZAURxxx

Windows yordu, yardım ve öneri lazım

Peki o zaman Windows olmayan diski çıkar tek diskle dene. OC veya başka ayarlarla oynadınmı biosta? Stabilize sorunuda olabilir.
  9. xxxZAURxxx

bir şey deneyebilirmisin. Bende bazen sorun yaşıyordum böyle. Hdd olan diski çıkar SSD yalnız başına çalışsın. Valla ben hdd yi ssd nin yanına bağladığımda sistem kafayı yiyordu ama disklerim çok iyi durumdaydı hiç anlam veremedim bu olaya. Bu yüzden 1tb Toshiba hdd yi sattım. Diski 0...
  10. xxxZAURxxx

Hd tune programı indir. Error scan bölümünde testi başlat. Kırmızı noktalar çıkarsa eğer ssd belleğinin helvasını hazırlayıp foruma dağıtırsın. Çünkü ssd bad sektörlüdür artık. Okunmayan sektörler 1 adetten başlar ve hızlıca çoğalır. İlk başta Windows kafayı yer yada Linux. çünkü sistem...
  11. xxxZAURxxx

FPS yüksek olmasına rağmen ani droplar oluyor

Oyundamı masa üstündemi drop giriyor? Oyundaysa çoğu oyun sistem farketmeksizin ani hareketlerde drop, ekran yırtılması ve takılma yaşatır. Böyle şeylere hastalığınız varsa hani takıntılıysanız ve çok sinirleniyorsanız ya ani haraketler yapmayın yada oyun oynamayı bırakın rahatlayın.
  12. xxxZAURxxx

7800x3d - 9070xt donma sorunu

Harbi mi :D ahahdhdhshsjsj Hayırlı olsun desem kötü bişey söylemiş olurmuyum?
  13. xxxZAURxxx

Tamir etmek istemiyormusun sıvı soğutucunu? Yoksa servise yollayacaksınız? Sıvı soğutucu seçmekle hata yapmışsın onu söylemek istedim. Tamir yaptırsan bile ne kadar güvenirsin o soğutucuya?
  14. xxxZAURxxx

Sıvı soğutucu masrafı seni bekliyor. Elektrik iletmeyen radyatör sıvısı araştır derim. Bide neden kule tipli soğutucu kullanmıyorsunuz anlamıyorum. Zaten sıvı ısınınca kule tipli soğutucudan bir farkı kalmıyor.
  15. xxxZAURxxx

Fps ve ms sıkıntısı.

Fps anormal yüksek olunca driverin çöktüğünü düşünüyorum. Zaman aşımının anlamı bence odur.
  16. xxxZAURxxx

Çözüldü✓ BİLGİSAYARİM ÇALIŞMIYOR

Hop kardeşim işte burada dur. Erkek ve Kız sevgilileri bir birinden ayırmak günah günah vebalini sorarlar adamdan.
  17. xxxZAURxxx

Amd yazılımında ekran kartı sıfır rpm açık geliyor nasıl düzeltilir

Aslında gpu ısınınca kıvamında dönmeye başlayacaktır. Neden sorun ediyorsunuz anlamadım. Gtx1060 kartımda böyleydi kapatamıyordum yada ayarını bulamadım.
  18. xxxZAURxxx

Çözüldü✓ BİLGİSAYARİM ÇALIŞMIYOR

Tık sesi varsa sistemi korumaya alıyordur güç kaynağı. En son portların herhangi birisine Usb bellek bağladıysan girişte pinleri yamultmuş olabilirsin. Kısa devre yaratıyor öyle de. Kasanın ve anakartın tüm girişlerini kontrol et. Bir birine temas eden pin olmasın.
  19. xxxZAURxxx

Çözüldü✓ Yeni sistem aldım geç açılıyor

Nasıl çözdün?
  20. xxxZAURxxx

Yeni soketler ne zmn çıkar

Aynen. Asıl beni işlemci ve anakartların mantıksız fiyatlandırması üzüyor. İntel sistemlerde Anakart Pahalı - İşlemci ucuz. Amd sistemlerde İşlemci Pahalı - Anakart ucuz. Gelde çık işin içinden. :D
Geri