BIOS HAKKINDA YARDIM

umutcnx

80+
Reaksiyon skoru
1
Bir tane bıos hakkında sorum olacaktı. Pc ilk geldiğinde bıos tan ram hızlarını yükseltip çıktım hava yağmurlu idi o yüzden bıos u güncellemedim. Neyse hız ayarını yaptıktan sonra pc açılınca görüntü vermedi bende bıos pilini tak çıkar yapıp sıfırladım . Şimdi sorum bundan sonra tekrar girip ram hızını yükseltsem aynı sorun olurmu sormak istedim çünkü baya zor çıkıyor bıos pili

Bir tane bıos hakkında sorum olacaktı. Pc ilk geldiğinde bıos tan ram hızlarını yükseltip çıktım hava yağmurlu idi o yüzden bıos u güncellemedim. Neyse hız ayarını yaptıktan sonra pc açılınca görüntü vermedi bende bıos pilini tak çıkar yapıp sıfırladım . Şimdi sorum bundan sonra tekrar girip ram hızını yükseltsem aynı sorun olurmu sormak istedim çünkü baya zor çıkıyor bıos pili
yeni pc mi aldın bios güncellemeden xpm expo ayarlarınımı açtın tam olarak yaz brom eğer biosu hiç güncellemediysen ilk işin güncelle sonra hız aşırt sorun olmaz genelde

Ramleriniz dual channel'mı quad channel'mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,712
Üyeler
183,158
Son üye
drkkdeem
Geri