Amd yazılımında ekran kartı sıfır rpm açık geliyor nasıl düzeltilir

Reaksiyon skoru
14
arkadaşlar her bildisiyarı açtıgımda amd yazılımında b
1758790420912.webp
ilgisiyar sıfır rpm açık şekilde açılıyor her oyuna gircegim zaman kapatmak zorunda kalıyorum bu amd driverınında yaptıgım ayarları nasıl kalıcı hale getiririm?

Aslında gpu ısınınca kıvamında dönmeye başlayacaktır. Neden sorun ediyorsunuz anlamadım.
Gtx1060 kartımda böyleydi kapatamıyordum yada ayarını bulamadım.

arkadaşlar her bildisiyarı açtıgımda amd yazılımında bAlıntıyı görüntüleilgisiyar sıfır rpm açık şekilde açılıyor her oyuna gircegim zaman kapatmak zorunda kalıyorum bu amd driverınında yaptıgım ayarları nasıl kalıcı hale getiririm?
Hocam fanlar ekran kartın ısındıkça devreye giriyor senin bir şey yapmana gerek yok ki

arkadaşlar her bildisiyarı açtıgımda amd yazılımında bAlıntıyı görüntüleilgisiyar sıfır rpm açık şekilde açılıyor her oyuna gircegim zaman kapatmak zorunda kalıyorum bu amd driverınında yaptıgım ayarları nasıl kalıcı hale getiririm?
bir ayar yapmaya gerek yok ve niye kapatasın ? boş yere fanların dönmüyor 36 derecede fanların çalışmasının mantığı yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

60 derece yada 55 dereceyi geçerse ztn kendisi dönüyor fanlar

bir ayar yapmaya gerek yok ve niye kapatasın ? boş yere fanların dönmüyor 36 derecede fanların çalışmasının mantığı yok

60 derece yada 55 dereceyi geçerse ztn kendisi dönüyor fanlar
anladım hocam ben zannediyordumki oyun içinde de dönmeyecek o yüzden açıyordum

Hocam fanlar ekran kartın ısındıkça devreye giriyor senin bir şey yapmana gerek yok ki
şimdi test edeceğim bilgisayar hep 0 rpm açık şekilde gelince bende oyunlarda fan çalışmayacak zannettim

arkadaşlar her bildisiyarı açtıgımda amd yazılımında bilgisayar sıfır rpm açık şekilde açılıyor her oyuna gircegim zaman kapatmak zorunda kalıyorum bu amd driverınında yaptıgım ayarları nasıl kalıcı hale getiririm?
En temizi MSI Afterburner ile fan ayarı yapmak,
Elektrik vs gittiğinde Adrenalin reset atıyor ayarlara, bazen kendi kendine de reset atası geliyor ne hikmetse :D

Soldaki rakamlar fan hızını,
Alttaki rakamlar sıcaklığı gösteriyor. Keyfinize göre ayarlarsınız burada.
1758791458855.webp

En temizi MSI Afterburner ile fan ayarı yapmak,
Elektrik vs gittiğinde Adrenalin reset atıyor ayarlara, bazen kendi kendine de reset atası geliyor ne hikmetse :D

Soldaki rakamlar fan hızını,
Alttaki rakamlar sıcaklığı gösteriyor. Keyfinize göre ayarlarsınız burada.
Alıntıyı görüntüle
teşekkürler

Geri