Arama sonuçları: *

1. ~~Kamuran

RTX 2070S Sistemde Cyberpunk 2077 Crash Sorunu

Evet oyunum orjinal, steam üzerinden satın aldım. @freygasm
  2. ~~Kamuran

RTX 2070S Sistemde Cyberpunk 2077 Crash Sorunu

Oyun beklenmedik şekilde çöküyor. RT - DLSS kapatıyorum yine aynı şekilde. Grafikleri düşürdüm, 80 90 fps alıyorum hâlâ çöküyor. https://disk.yandex.com.tr/d/gYKtbZkQ1lznIA @Emmree Hocam bu tarz dump dosya analizini yapabilir miydin?
  3. ~~Kamuran

Metro Exodus Çöküyor

Ne yanımda ne yakınımda kimseciklerde yok, bu gidişle kasayı kucaklayıp götürecem kykya kadar şehire
  4. ~~Kamuran

Metro Exodus Çöküyor

Bunu belirtmeyi unuttum, RAMleri teslim aldığım gün takmadan önce marketten Duracell 2032 yeni pil aldım. Onu takıp ardından RAMleri takmıştım. BETA versiyon kullanmıyorum hocam, bir öncesini kullanıyorum.(7C56vAB)
  5. ~~Kamuran

Metro Exodus Çöküyor

Hocam bugün eski RAMleri taktım ve AC Odyssey girdim çöktü, ekran kartı driver sürümünü en güncelini kurdum, DDU ile yine çöktü. Shadow of the Tomb Raider girdim, 2 yıl önceki grafiklerle çok büyük fark vardı. Grafikler iyiydi, gayet güzeldi, inanamadım. Metro Exodus girdim o da aynı şekilde iyi...
  6. ~~Kamuran

Metro Exodus Çöküyor

15.55'ten bu yana AC Odyssey için konuşuyorum, en kolay en çabuk çöken oyunlardan 1 tanesi bu idi. Saatlerdir oynuyorum hatta mod kurdum oyunda herhangi bir çökme yaşamadım. Kullandığım driver konusuna gelirsek, bu sorun AC Valhalla'da da vardı, sayısız driver değişikliği sonucu 466.77...
  7. ~~Kamuran

Metro Exodus Çöküyor

Maalesef çökmeler devam ediyor. Driver sürümünü düşürmeyi deniyorum şu anlık bakalım.
  8. ~~Kamuran

Metro Exodus Çöküyor

Hocam sorun dün gece çözülmüş gibiydi, çökme açısından. RT - DLSS sorunu hâlen devam ediyor ama Witcher 3 için diyebilirim. Metro Exodus kar kaplı temasından anlayamadım pek. Başka oyunda da deneyeceğim, indiriyorum. Bir başka şey AC Odyssey dün gece hiç çökmedi bayağı gezindim, zorladım grafik...
  9. ~~Kamuran

Metro Exodus Çöküyor

Hocam şu anlık iyi bir gelişme var gibi ama kesin bir şey demek istemem, istemiyorum da. Gün içerisinde başka oyunlarla oynayıp detaylı bilgilendirme yapacağım.
  10. ~~Kamuran

Metro Exodus Çöküyor

https://gpuz.techpowerup.com/23/03/10/ggr.png Güncellemeyi yaptım, bakalım bir şeyler değişmiş mi :D
  11. ~~Kamuran

Metro Exodus Çöküyor

Ekran kartım budur 1678485227 Hayır, kendim topladım hocam
  12. ~~Kamuran

Metro Exodus Çöküyor

Hocam bu sorun 2.5 yıldır var. Enhanced edition çıkmadan öncesine kadar ")
  13. ~~Kamuran

Metro Exodus Çöküyor

https://gpuz.techpowerup.com/23/03/10/m8n.png Buyrun hocam 1678484816 https://drive.google.com/file/d/1ZlfdmCeXMZ5OM8XW9H-5JwtjfB7Tt7ed/view?usp=drivesdk
  14. ~~Kamuran

Metro Exodus Çöküyor

İnno3d RTX2070S Bu arada bu sistemi ilk aldığım zamanlar bi başkasına önermiştim bu forumdan. Bundan 2 yıl öncesi tabi aynı sistemi, tıpatıp bütün parçaları ile aynı kullanıyoruz, onda RTX - DLSS sorunu yoktu bende vardı .d Şanş yemin ederim.
  15. ~~Kamuran

Metro Exodus Çöküyor

Temiz bir Windows 10 kurulumu yapıp güncelleştirmeleri, driverları kurdum aynı şekilde attığın chipseti de. Metro Exodus girdim 25 dakika oynadım oyun çökmedi açıkçası şaşırttı ama grafikler hâlen berbat. AC Odyssey girdim o oyunda çöküyordu ve hâlen de çökmeye devam ediyor. Olay görüntüleyicisi...
  16. ~~Kamuran

Metro Exodus Çöküyor

Oyunları HDD taşıyıp formatlıcam. Bir kaç saate kadar dönüş yaparım hocam
  17. ~~Kamuran

Metro Exodus Çöküyor

1 ayda min 10 defa format attım. Ama yine atıcam hatta size sorayım Windows 10 mu kurayım 11 mi hocam?
  18. ~~Kamuran

Metro Exodus Çöküyor

Yok hocam yok. Onda da yok. Lanet olsun bu bilgisayarı aldığım güne .d
  19. ~~Kamuran

Metro Exodus Çöküyor

Aynen öyle yaptım hocam sonuç nafile. 1 dakika bile dayanamıyor PC .d
  20. ~~Kamuran

Metro Exodus Çöküyor

Yine çöktü ne yazık ki. Ekran kartı driver olarak 526.98(kasım ayının) sürümünü kurdum bi deneyeceğim.
Top Bottom