Neler Yeni

Metro Exodus Çöküyor

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
Senin bu ekran kartın hangi marka modeldi?
İnno3d RTX2070S
Bu arada bu sistemi ilk aldığım zamanlar bi başkasına önermiştim bu forumdan. Bundan 2 yıl öncesi tabi aynı sistemi, tıpatıp bütün parçaları ile aynı kullanıyoruz, onda RTX - DLSS sorunu yoktu bende vardı .d Şanş yemin ederim.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,006
İsim
Emre Zengin
İnno3d RTX2070S
Bu arada bu sistemi ilk aldığım zamanlar bi başkasına önermiştim bu forumdan. Bundan 2 yıl öncesi tabi aynı sistemi, tıpatıp bütün parçaları ile aynı kullanıyoruz, onda RTX - DLSS sorunu yoktu bende vardı .d Şanş yemin ederim.
GPU-Z adlı programı yükleyip ekran kartı görüntüsü de atabilir misin?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam aklıma bir şey daha geldi. BIOS'a girip sol taraftan Settings butonuna basıp gelen ekranda Advanced sekmesine tıklayıp gelen seçeneklerde PCI Subsystem Settings'e tıklayıp ekran görüntüsü de atabilir misin?

Son düzenleme:

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
GPU-Z adlı programı yükleyip ekran kartı görüntüsü de atabilir misin?
Buyrun hocam

Hocam aklıma bir şey daha geldi. BIOS'a girip sol taraftan Settings butonuna basıp gelen ekranda Advanced sekmesine tıklayıp gelen seçeneklerde PCI Subsystem Settings'e tıklayıp ekran görüntüsü de atabilir misin?

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,785
İsim
Kerem Çavuş
Enhanced edition çöküyo bazı pclerde düz halini dene istersen

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,006
İsim
Emre Zengin
https://www.techpowerup.com/vgabios/217161/217161 sende kurulu olan bu hocam sanırım.
https://www.techpowerup.com/vgabios/216682/inno3d-rtx2070super-8192-190728 ekran kartın bu mu teyit edebilir misin?
VBIOS riskli bir işlem hocam. Sen bu sistemi 2.el olarak mı aldın? Bu VBIOS kendim yapmayı bilmiyorum ama yanlış bir işlem yaparsan ekran kartına tekrardan BIOS atılmak zorunda kalınabilir. Benden daha iyi bilen birinin sana yardımcı olması daha iyi olur.
BIOS'tan çıkabilirsin düşündüğüm ayarlar kapalı.

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
https://www.techpowerup.com/vgabios/217161/217161 sende kurulu olan bu hocam sanırım.
https://www.techpowerup.com/vgabios/216682/inno3d-rtx2070super-8192-190728 ekran kartın bu mu teyit edebilir misin?
VBIOS riskli bir işlem hocam. Sen bu sistemi 2.el olarak mı aldın? Bu VBIOS kendim yapmayı bilmiyorum ama yanlış bir işlem yaparsan ekran kartına tekrardan BIOS atılmak zorunda kalınabilir. Benden daha iyi bilen birinin sana yardımcı olması daha iyi olur.
BIOS'tan çıkabilirsin düşündüğüm ayarlar kapalı.
Ekran kartım budur

Sen bu sistemi 2.el olarak mı aldın?
Hayır, kendim topladım hocam

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,006
İsim
Emre Zengin

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,006
İsim
Emre Zengin

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
Hızlı çıktın hocam 😁. Sonucu merak ediyorum.
Hocam şu anlık iyi bir gelişme var gibi ama kesin bir şey demek istemem, istemiyorum da. Gün içerisinde başka oyunlarla oynayıp detaylı bilgilendirme yapacağım.

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
Hocam sorun dün gece çözülmüş gibiydi, çökme açısından. RT - DLSS sorunu hâlen devam ediyor ama Witcher 3 için diyebilirim. Metro Exodus kar kaplı temasından anlayamadım pek. Başka oyunda da deneyeceğim, indiriyorum. Bir başka şey AC Odyssey dün gece hiç çökmedi bayağı gezindim, zorladım grafik açısından hiç bir şey yoktu. Taa ki sabaha kadar sabah patladık. Kaç saattir eski sorun devam ediyor. LiveKernelEvent 141 hatası almaya devam ediyorum.
@Emmree

Top Bottom