Arama sonuçları: *

1. RevDeisDou

🔍 Herkes Foruma Katıldığı Gün , Dünya Ne Günü Olduğunu Yazsın 🔎

Ha birde forumun açılış günü
  2. RevDeisDou

🔍 Herkes Foruma Katıldığı Gün , Dünya Ne Günü Olduğunu Yazsın 🔎

23 Mart Dünya Meteoroloji Günü.
  3. RevDeisDou

Sizce kim cumhurbaşkanı olacak

Aynı kafadayım. Boğuluşlarını izleyeceğim.
  4. RevDeisDou

1 aylığına. Şuan dolar en yüksek konumunda. Yavaş yükseldi diye farkına varmadın heralde
  5. RevDeisDou

KK tek başına yapmayacak. Ekonomi kadrosu yapacak. Bakan nebati gibi isimler çıkaran ak parti ile devam ederseniz yakında cari açıktan siha ve iha bile yapamazsınız. Sadece yapılanlara bakmayın o işin arkasına da bakın
  6. RevDeisDou

İha siha yapmayın mı dedim? Dış güçleri ciddiye almazsan etkileri azalır. Bırak konuşsunlar. İha siha projesini BAHANE göstermeyin. Ülkede 10 potansiyel var. 8 tanesi çalınıyor. 2 tanesi size gösterilince Erdoğan fanı oluyorsunuz. 8 tane çalınanı görmüyor musunuz? Hem siha iha yapıp hem ucuza...
  7. RevDeisDou

O soğanlar devletin bekasıdır zaten. Yıl 2023, 2024 yolda Iraq bizim topraklarımızı mı fetih edecek. İha siha yemeyeceğine göre. Yahu düşünerek hareket edin artık
  8. RevDeisDou

SENİN CUMHURBAŞKANI ADAYIN KİM?

Valla muhalefet cidden dolaşıyor. Geçen parkın birinde oturup 3 arkadaş 1 cipse girmiştik. Gelmişlerdi. Biraz cipsimizden yediler ama olsun. Onlar gelince daha fazlasını alacağız.
  9. RevDeisDou

2. Turda AKP destekçisi olmaya aday birine oy vermem ki. Normalde kendisini severdim lakin son açıklamalarıyla gözümden baya bi düştü. AKP ye göz kırpması vb.
  10. RevDeisDou

https://twitter.com/i/broadcasts/1DXGyvNVpjZJM
  11. RevDeisDou

12. RevDeisDou

13. RevDeisDou

14. RevDeisDou

Dostum KK' ya mı oy verdin. Hağ seni lanet terörist. Murat karayılan seni canlı canlı yutar Komik insanlar var bu ülkede. Onlara da bahar gelecek. Kemal bey onların da cumhurbaşkanı olacak.
  15. RevDeisDou

Kanka mührü az bir şey kaydır yoksa anlarlar
  16. RevDeisDou

Bana niye muhalif kaynak atma diyon la o zaman koyuncuk. Gemicik. Bizim attığımızda da her şey ortada ;) İşine gelmiyo çünkü. Seni gidiii :D
  17. RevDeisDou

Sabah atıp Halktv' ye de laf etmezsin bence xd
  18. RevDeisDou

Demek ki onlar da başarısızmış kardeşim.
  19. RevDeisDou

Mitinglerde sahte montaj video gösteren AKP' nin ortağı :D Tutuşmuşsunuz kardeşim bu kadar çirkinleşmenizden belli
  20. RevDeisDou

Video da olanlar belli. Umarım Türkiye için hayırlısı olur.
Top Bottom