Mallar adam sizin foruma katıldığınız tarihi öğreniyo
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
18 eylül Dünya temizlik günü herkes el ele verip sokaktaki motorumu çöp zannedip çalmıştı foruma yardım konusu açmak için kaydolmuştum hey gidi günler
Yalnız Değilsin Hocam .Dünya obezite günü ne la?
Aga Be18 eylül Dünya temizlik günü herkes el ele verip sokaktaki motorumu çöp zannedip çalmıştı foruma yardım konusu açmak için kaydolmuştum hey gidi günler
Yalnız değilsin kankaDünya obezite günü ne la?
4 Ocak Dünya Braille günü yani görme engelliler tarafından kullanılan kabartma yazının mucidi Louis Braille'nin doğum gününde kutlanır.25 Ekim - Dünya En Ekşi Gün (Sourest Day): Bu özel gün, ekşi tatları kutlamak ve ekşilik deneyimini paylaşmak amacıyla düzenlenir.
![]()
Bu günde rainbowda önündeki adamı göremeyen benim koklayarak vuruş yapabileceğim pozisyonlara gelsin4 Ocak Dünya Braille günü yani görme engelliler tarafından kullanılan kabartma yazının mucidi Louis Braille'nin doğum gününde kutlanır.
Güzel Bir Günmüş4 Ocak Dünya Braille günü yani görme engelliler tarafından kullanılan kabartma yazının mucidi Louis Braille'nin doğum gününde kutlanır.
Hayırlı Olsun .
Hocam Niyeti Bozdun Galibabenim koklayarak vuruş yapabileceğim pozisyonlara gelsin
yok be rainbowda lavuklar önündeki adamı görmüyorGüzel Bir Günmüş
Hayırlı Olsun .
Hocam Niyeti Bozdun Galiba![]()
Rainbow Ne Aga LGBTS'de İşteyok be rainbowda lavuklar önündeki adamı görmüyor![]()
23 Mart Dünya Meteoroloji Günü.
Ha birde forumun açılış günüRainbow Ne Aga LGBTS'de İşte
Rainbow six siege aga gökkuşağı kuşatmasıRainbow Ne Aga LGBTS'de İşte![]()